Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buzăul a dat un ”tun” pe piaţa transferurilor! Un fotbalist crescut de Milan, cu meciuri în Serie A va fi pregătit de Prepeliţă. CV-ul este impresionant

Buzăul a dat un ”tun” pe piaţa transferurilor! Un fotbalist crescut de Milan, cu meciuri în Serie A va fi pregătit de Prepeliţă. CV-ul este impresionant

Serie A

Comentarii

Marcus Diniz este noul jucător al lui FC Buzău. Fundaşul brazilian, în vârstă de 35 de ani, este a patra achiziţie a buzoienilor din această vară.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a echipei din Crâng. 

”Bine ai venit, Marcus Diniz! Gloria Buzău continuă campania de achiziţii şi aduce un fundaş central cu experienţă. Este vorba despre brazilianul Marcus Plínio Diniz Paixão. În vârstă de 35 de ani, Diniz a evoluat sezonul trecut la formaţia israeliană din Leumit League, Hapoel Umm al-Fahm, pentru care a bifat 35 de prezenţe, toate ca titular.

Noul jucător al Gloriei Buzău a făcut parte din lotul lui AC Milan şi a jucat în Italia la echipe precum Monza, Livorno (sezonul 2009-2010 / Serie A), Crotone, Parma, Lecce şi Padova, în Elveţia la FC Lausanne-Sport (2016-2017) şi în prima ligă din Israel (2017-2022) la Ironi Kiryat Shmona şi Maccabi Petah Tikva. Mult succes sub culorile roş-albastre!”, a notat FC Buzău.

Noul fundaş al lui Prepeliţă a fost lansat de Milan în fotbalul mare

Marcus Diniz a crescut la Milan Primavera şi chiar a făcut parte din lotul ”diavolilor” în câteva partide de Serie A, însă fără să debuteze pe prima scenă a fotbalului italian. Aşteptarea a luat sfârşit pentru Diniz în 2010. Brazilianul a debutat în Serie A în tricoul lui Livorno şi a strâns 21 de prezenţe pentru toscani. A mai jucat în Italia pentru Lecce, Monza, Padova şi Parma, dar a evoluat şi pentru Laussane ( Elveţia), Eupen (Belgia), Ironi Kiryat, Maccabi Petah Tikva şi Hapoel Umm, în Israel.

Este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: gloria buzău 

viewscnt
Articole similare