Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale liberă pentru Gigi Becali! Anunţul făcut de Viitorul în privinţa fotbaliştilor doriţi la FCSB

Cale liberă pentru Gigi Becali! Anunţul făcut de Viitorul în privinţa fotbaliştilor doriţi la FCSB

FCSB

Comentarii

Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a recunoscut că Gică Hagi e dispus să se departă de unii dintre cei mai buni fotbalişti din lot, strategie de la care nu s-a abătut în ultimii ani. De jucătorii menţionaţi de oficialul Viitorului s-a arătat interesat şi Gigi Becali.

Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt fotbaliştii de la Viitorul, pe care Gigi Becali speră să-i aducă. Primul este fundaş dreapta, iar cel de-al doilea evoluează pe poziţia de fundaş central. Cu evoluţii bune în tricoul echipei lui Gheorghe Hagi, dar şi în reprezentativa de tineret a României, Ghiţă şi Boboc l-au convins pe Becali că merită transferurile la FCSB. Latifundiarul din Pipera e pregătit să plătească două milioane de euro pentru a-i lua la pachet pe cei doi fundaşi.

FCSB, noi transferuri de la Viitorul? 

În tot acest timp, Viitorul îşi continuă strategia de promovare a tinerilor jucători, pentru a aduce profit clubului: „Mi-e greu să spun acum. Boboc şi Ghiţă sunt printre cei mai vandabili jucători de la noi, alături de Iancu, Bradley de Nooijer, Căbuz, Louis Munteanu. Oferim pieţei mulţi jucători interesanţi.

Ne-am dorit întotdeauna să ajungem la o stabilitate financiară care să ne permită să nu vindem mai mult de doi jucători într-o perioadă de transferuri, pentru a ne asigura astfel bugetul”, a declarat directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, la ProX.

Ce jucători este pregătit să vândă Gică Hagi, de la Viitorul

Radu Boboc şi Louis Munteanu au avut şi ei oferte să plece de la Viitorul. "Sunt nişte discuţii pentru afară. Pentru câţiva jucători. Nu cred că e cazul cu vreunul din ei să plece în momentul acesta", a spus Cristi Bivolaru pentru Telekom Sport, pentru ca mai apoi să continue cu detalii despre jucătorii care au fost ofertaţi:

"E clar că sunt jucători de care echipele se interesează şi din ţară şi din străinătate. Şi Gabi Iancu e unul dintre jucătorii care au avut oferte. Chiar şi în iarna asta. Mai sunt şi alţii, Boboc, chiar jucători foarte tineri, cum ar fi Louis Munteanu", a mai spus Cristi Bivolaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagigigi becalifcsbviitorultransferuri 

viewscnt
Articole similare