Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale liberă pentru Ţucudean. Nantes îşi vinde atacantul pentru o sumă record în Premier League

Cale liberă pentru Ţucudean. Nantes îşi vinde atacantul pentru o sumă record în Premier League

Ligue 1

Comentarii

George Ţucudean este curtat în această iarnă de mai multe, iar în acest moment plecarea de la CFR Cluj pare o posibilitate reală, chiar dacă oficialii campioanei susţin că doresc 7 milioane de euro pentru jucător. Una dintre echipele care îl doresc pe Ţucdean urmează să îşi vândă atacatul pentru o sumă impresionantă în Premier League.

Pentru a avea bani pentru Ţucudean, Nantes trebuie prima oară să vândă, iar presa din Anglia susţine că sunt pe punctul de a face o mutare impresionantă. Emiliano Sala, 27 de ani, este intens dorit de Cardiff City, iar potrivit BBC, atacantul argentinian se va duce în Anglia pentru a negocia plecarea din Ligue 1. 

20 de milioane de euro este suma vehiculată pe care o va încasa echipa la care evoluează Ciprian Tătăruşanu, astfel că Nantes poate să plătească fără problema suma cerută de CFR Cluj. 

13 goluri are Sala în acest sezon la FC Nantes. Dacă transferul se va realiza, va fi o sumă record pentru Cardiff City, în acest moment cel mai scump transfer al lor fiind Gary Medel, pentru care s-au plătit aproape 13 milioane de euro în 2013. 

Afla mai multe despre: fc nantestucudeancfr clujemiliano salapremier league 

viewscnt
Articole similare