Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificare cu orice preţ! VIDEO | Cum vede Nedelcearu traseul naţionalelor în 2019. "După, putem merge şi la Mondial!"

Calificare cu orice preţ! VIDEO | Cum vede Nedelcearu traseul naţionalelor în 2019. "După, putem merge şi la Mondial!"
Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a vorbit pentru Telekom Sport despre aşteptările sale din noul an în privinţa echipelor naţionale.

Fundaşul de la UFA are şanse mari să prindă lotul României pentru Campionatul European U21, din Italia şi San Marini, însă priveşte şi spre echipa de seniori, care în martie va începe preliminariile pentru Euro 2020, într-o grupă cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

Nedelcearu consideră că echipa de tineret a României poate ieşi din grupa de la Euro 2019, chiar dacă în faţa tricolorilor se vor afla Franţa, Anglia şi Croaţia, trei dintre cele mai bune echipe calificate la turneul final. Fundaşul recunoaşte că va merge la turneul final şi cu gândul la un transfer într-un campionat de top.

"Ce să mai spun despre grupă. Doar când spui numele echipelor nu te mai gândeşti la jucători. Clar sunt jucători de top, care joacă în campionate de top. Acum vom merge cu capul în pământ, muncim, mergem să luăm fiecare meci în parte şi putem trece de grupă.



Nu avem nimic de pierdut. Mergem să ne jucăm şansa noastră şi avem pentru că suntem o echipă valoroasă.

Vă daţi seama, după aceste campionate europene de tineret foarte mulţi jucători se transferă. Normal că mă gândesc să fac un european bun şi apoi de ce nu să mă gândesc la un transfer la o echipă mai bună
", a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport.

  • 3 selecţii are Ionuţ Nedelcearu pentru naţionala de seniori a României
  • 14 partide a jucat Nedelcearu în tricoul selecţionatei U21 a României

Calificarea care ne poate deschide drumul spre un nou Mondial
Nedelcearu spune că echipa de seniori e "obligată" să se califice la Euro 2020, pentru a profita de şansa de a evolua pe teren propriu la turneul final. În plus, fundaşul de la UFA spune că o calificare ar deschide drumul spre revenirea tricolorilor şi la un turneu final al Campionatului Mondial, după 22 de ani de aşteptare.

"Trebuie să ne calificăm la Euro. Nu contează cum. Se joacă şi la Bucureşti. Avem o grupă dificilă, dar şi la echipa mare ne putem califica. Avem echipă bună.

Da. Dacă ne calificăm la Euro după se va schimba o mare măsură din garnituri. Vom veni cei de la tineret şi cu moral bun după un European putem merge şi la Mondial"
, a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euro 2020euro 2019nedelcearutineretromania 

viewscnt
Articole similare