Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, mesaj pentru o vedetă de la CFR: "Pleacă, nu mai sta!" Oferta BOMBĂ primită de campioana României

Camora, mesaj pentru o vedetă de la CFR: "Pleacă, nu mai sta!" Oferta BOMBĂ primită de campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League şi, chiar dacă nu au dat un "tun" financiar din acest punct de vedere, campioana României poate profita, însă, din transferul jucătorilor.

CFR Cluj va juca sâmbătă, în direct la Telekom Sport, cu Astra Giurgiu, astfel că de la Praga au aterizat şi rămas la Bucureşti. La hotelul la care sunt cazaţi jucătorii campioanei a fost surprins un dialog între căpitanul Camora şi Billel Omrani, potrivit celor de la Cetateanul.net

„Ai ofertă bună? Pleacă, nu sta! Ce vârstă ai, 26 de ani? Să ştii că trenul vine o dată, vine şi a doua oară, dar a treia oară nu mai vine! Sau dacă vine, merge la Sănătatea Cluj”, i-ar fi zis căpitanul campioanei lui Omrani, potrivit sursei citate mai sus. 

OMRANI LA CELTIC GLASGOW

CFR este în negocieri pentru transferul lui Omrani la Celtic Glasgow (mai multe detalii AICI), dar sursa menţionată anterior lansează o nouă ipoteză. CFR ar fi primit o ofertă pentru Omrani din China, dar în acest caz transferul se poate realiza abia în iarnă, din moment ce perioada de mercato din China este închisă de la sfârşitul lunii iulie. 

Billel Omrani a început fotbalul la Olympique Marseille şi se anunţa de mare viitor, cu sute de goluri la formaţiile de tineret. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă pasul decisiv către prima echipă din Marseille. Aşa că a fost împrumutat la Arles, înainte să-şi rezilieze contractul şi să ajungă liber de contract la CFR Cluj, în anul 2016. Omrani a jucat 116 meciuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile, pentru care a marcat 32 de goluri şi a oferit 27 assisturi.

Afla mai multe despre: camoraomranicfr cluj 

viewscnt
Articole similare