Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanii tuturor secţiilor clubului Barcelona şi-au dat acordul pentru reducerea salarială, mai puţin fotbalul. De ce nu acceptă Messi & Co.

Căpitanii tuturor secţiilor clubului Barcelona şi-au dat acordul pentru reducerea salarială, mai puţin fotbalul. De ce nu acceptă Messi & Co.

FC Barcelona

Comentarii

Fotbalul e singura secţie a clubului FC Barcelona care nu şi-a dat acordul pentru reducerea salarială, după ce toţi ceilalţi căpitani ai echipelor blaugrana au acceptat să le fie luaţi din bani pe perioada pandemiei de Coronavirus. Presa apropiată de clubul de pe Camp Nou scrie despre lipsa acordului lui Messi & Co..

Ante Tomic (căpitanul echipei de baschet), Victor Tomas (handbal), Aitor Egurrola (hochei) şi Sergio Lozano (futsal) şi-a arătat, sâmbătă, diponibilitatea la reduceri salariale pe perioada pandemiei de Coronavirus în mesaje postate pe reţelele sociale. Deocamdată, în ceea ce priveşte secţia de fotbal, aici nu s-a ajun la niciun acord.

"Într-un moment complicat ca acesta, când mulţi oameni trec printr-o perioadă proastă, având dificultăţi reale în ceea ce priveşte viitorul la nivel economoic, nu mai râmâne nimic de făcut decât să ajuţi. Vreau să spun clar că nimeni nu m-a presat să-mi dau ok-ul pentru reducerea salarială", a scri Victor Tomas, căpitanul echipei de handbal, pe Twitter.

În ceea ce priveşte echipa de fotbal, presa speculează faptul că Leo Messi & Co. nu vor să accepte reducerea deoarece Josep Maria Bartomeu le-a propus o reducere a salariilor cu 70%, ceea ce, cred jucătorii, e mult prea mult şi vorbeşte de la sine despre problemele economice cu care se confruntă clubul.

Afla mai multe despre: fc barcelonasalariireducere 

viewscnt
Articole similare