Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casemiro rămâne optimist, în ciuda eşecului de pe Bernabeu: ”Dacă există o echipă care poate întoarce acest rezultat, acea echipă este Real Madrid!”

Casemiro rămâne optimist, în ciuda eşecului de pe Bernabeu: ”Dacă există o echipă care poate întoarce acest rezultat, acea echipă este Real Madrid!”

Real Madrid

Comentarii

Manchester City a învins în deplasare Real Madrid, scor 2-1, revenind de la 0-1. Real Madrid a deschis scorul prin Isco ’60, iar pentru City au înscris Jesus ’78 şi De Bruyne ’83 (penalti).

VIDEO | Real Madrid - Manchester City 1-2

La finalul meciului, brazilianul Casemiro a vorbit imediat despre evoluţia echipei sale: ”Nu există o explicaţie. Nu am avut intensitate, nici control. Am jucat în compania unei echipe bune, care ajunge de două-trei ori la poartă şi îţi marchează două goluri. Nu există scuze pentru noi. La finalul săptămânii, trebuie să spălăm imaginea asta într-un alt meci foarte complicat pentru noi” a subliniat mijlocaşul brazilian.

Casemiro se gândeşte deja la El Clasico, programat duminică de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1: ”City este deja la timpul trecut, acum ne gândim la meciul cu Barcelona. Acesta este primul test, apoi ne vom gândi la ceea ce se va întâmpla în Anglia” a mai spus Casemiro.

Brazilianul rămâne totuşi optimist în privinţa calificării, în ciuda faptului că echipa sa l-a pierdut şi pe Sergio Ramos: ”Dacă există o echipă care poate întoarce acest rezultat, acea echipă este Real Madrid. Îmi pare rău de acele 15 minute care ne-au condamnat. Am făcut 75 de minute foarte bune, apoi am pierdut meciul în restul de minute jucate” a mai declarat fotbalistul formaţiei Real Madrid, după meci.

Afla mai multe despre: casemiroreal madrid 

viewscnt
Articole similare