Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Anghel după 2-3 cu Sepsi pe teren propriu: ”O înfrângere usturătoare pentru noi”

Cătălin Anghel după 2-3 cu Sepsi pe teren propriu: ”O înfrângere usturătoare pentru noi”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Cu Gică Hagi suspendat şi absent de pe banca tehnică, Cătălin Anghel, secundul său, a fost cel care a condus echipa. El a şi făcut declaraţiile de la finalul meciului pentru Telekom Sport: ”Este o înfrângere usturătoare pentru noi. Dacă în seara asta am pierdut, înseamnă că am meritat, că am jucat prost Trebuie să trecem însă peste şi să revenim în forţă. Felicităm adversarul şi încercăm să ne analizăm erorile. Suntem o familie şi împreună o vom scoate la capăt. După 2-2 am fost surprinşi prea mulţi în atac şi am primit acel gol. Jucatorii de la lot veneau dupa o performanta mare si o incarcatura foarte mare. Am gândit o echipă cu experienţă, care să poată să facă rezultat. Din păcate nu ne-a ieşit în seara asta, dar trebuie să ridicăm capul şi să ne revenim rapid” a explicat tehnicianul constănţenilor.

Marcator în această seară pentru 2-2 în minutul 81, Tudor Băluţă a explicat şi el la finalul partidei pierdute pe final: ”Sepsi a făcut un meci bun. Nu ştiu dacă a fost o cădere. Ianis este un jucător foarte important pentru noi, e căpitanul echipei, e bine că îl avem din partida următoare şi sperăm să ne ajute. Am avut iniţiativa, dar din păcate nu am marcat. Noi am ieşit pe teren să luăm trei puncte, dar trebuia să fim ceva mai atenţi. Probabil că Ianis ne putea ajuta în acest meci. El este un jucător foarte important pentru noi, e căpitanul echipei, e bine că îl avem din partida următoare şi sperăm să ne ajute. Mister de asemenea, când e pe bancă, prezenţa sa ne ajută mult, ne-au lipsit amândoi” a declarat fundaşul care a şi debutat în naţionala mare, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cătălin anghelviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare