Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce amiabilă, înţelegere pe ce?". Gigi Becali are o variantă surprinzătoare despre presupusul accident în trafic: "Au început toţi să filmeze pe acolo"

"Ce amiabilă, înţelegere pe ce?". Gigi Becali are o variantă surprinzătoare despre presupusul accident în trafic: "Au început toţi să filmeze pe acolo"galerie foto

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat imaginile apărute în online, cu un presupus incident în trafic. Afaceristul a oferit detalii din timpul momentului.

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre presupusul incident din trafic

Gigi Becali a fost filmat la volanul maşinii sale, care s-a oprit într-o intersecţie. În imaginile apărute, o femeie a coborât din maşina din spate, pentru a discuta cu finanţatorul FCSB, cu gândul că a lovit partea din spate a bolidului afaceristului. 

La o zi distanţă, cel care controlează clubul de fotbal din Superliga a oferit detalii. Gigi Becali a transmis că femeia care conducea maşina din spatele său a crezut că a produs un incident în trafic, însă latifundiarul a infirmat această variantă, întrucât n-a simţit lovitura. 

Mai mult, Gigi Becali şi-a inspectat maşina, nu a observat semne că aceasta ar fi fost lovită şi a tras concluzia că nu a fost vorba despre un incident în trafic. 

"Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic. 

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu? 

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?", a spus Gigi Becali, conform Antena3.ro

În august, Gigi Becali a fost surprins într-un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, dar pe care doar l-a împrumutat la acel moment. 

Galerie foto cu momentul petrecut în trafic

Sursa: TikTok alex.serban18

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becaliaccident trafic gigi becaligigi becali accident automasina gigi becali 

viewscnt
Articole similare