Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Becali, ofertă TOP pentru un fotbalist din vestul Europei. Are zeci de meciuri la naţională: "E o ofertă substanţială"

Ce nebunie! Becali, ofertă TOP pentru un fotbalist din vestul Europei. Are zeci de meciuri la naţională: "E o ofertă substanţială"

FCSB

Comentarii

Dorit în această iarnă de Dinamo, Ionuţ Nedelcearu a fost în negocieri avansate şi cu marea rivală a "câinilor", FCSB, în vara anului trecut.

Mihai Stoica a recunoscut că FCSB a fost interesată de aducerea lui Ionuţ Nedelcearu. În vara anului trecut, vicecampioana României a negociat intens cu fundaşul central de la Palermo, însă, în cele din urmă, cele două părţi n-au ajuns la un numitor comun din cauza pretenţiilor financiare ale fotbalistului.

"Anul trecut, am vrut să-i facem o ofertă substanţială lui Nedelcearu şi a zis că nu putem să ajungem la ce îi dă Palermo. Bine, sună frumos Palermo, dar nu mai e ce a fost.

Palermo era echipa cu Cavani, Miccoli. Era echipă de cupele europene. Acum, Palermo este o echipă care nu cred că poate promova" , a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB i-a propus atunci lui Ionuţ Nedelcearu un salariu de 10 mii de euro lunar, însă, deşi joacă la o echipă care abia a promovat din Serie C, în 2022, fundaşul român are un salariu uriaş pentru nivelul Superligii.

Clasat acum cu Palermo pe locul 6 în liga secundă din Italia, Nedelcearu câştigă lunar suma de 30 de mii de euro.

Crescut de Dinamo, Nedelcearu a fost cumpărat de UFA, din Rusia, în februarie 2019, cu 700 de mii de euro. Fundaşul central a stat doi ani în estul Europei, urmând ca în 2020 să semneze cu AEK Atena. După doar un sezon petrecut în Grecia, Nedelcearu a ajuns în fotbalul italian, în Serie B, unde a jucat pentru Crotone, iar acum pentru Palermo.

  • 1 gol în 3 meciuri jucate a reuşit Nedelcearu în actualul sezon din Serie B
  • 1,1 milioane de euro valorează fundaşul de 27 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbnedelcearumihai stoica 

viewscnt
Articole similare