Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce poate păţi jucătorul de la FC Botoşani prins cu o substanţă interzisă. Valeriu Iftime ameninţă: "Nu înţeleg ce a consumat sau ce avea în râşniţa aia"

Ce poate păţi jucătorul de la FC Botoşani prins cu o substanţă interzisă. Valeriu Iftime ameninţă: "Nu înţeleg ce a consumat sau ce avea în râşniţa aia"

FC Botoșani

Comentarii

Fotbalistul lui FC Botoşani, Maecky Ngombo (26 de ani), care ar fi fost prins cu un drog pe aeroport, riscă să fie dat afară de la echipă. Jucătorul a fost ameninţat de patronul Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime, reacţie furibundă

Potrivit ziare.com, totul ar fi avut loc la sfârşitul lunii iunie, când elevii lui şi staff-ul lui Marius Croitoru au decolat spre stagiul de pregătire din Austria. Jucătorul a fost descoperit la poarta de control, a fost reţinut, a fost identificată substanţa, dar a fost lăsat să plece alături de echipă. 

Acum, Valeriu Iftime îl ameninţă şi spune că Maecky Ngombo va fi pedepsit, dacă va fi găsit vinovat: „Copilul ăsta a venit la noi acum două săptămâni. El este accidentat, nu se antrenează cu noi. Şi am înţeles că, la aeroport, avea o râşniţă, ceva de genul. Dar nu ştiu nimic, dacă e drog. Dacă ceva e în neregulă cu el şi, într-adevăr, se confirmă că are asemenea preocupări, n-am ce să fac cu el. Nu înţeleg ce a consumat sau ce avea în râşniţa aia. 

A semnat cu echipa mea, dar, dacă consumă substanţe interzise, vă daţi seama că nu mai contează ce contract am cu el. În orice caz, nu este un subiect care să ne preocupe atât de tare acuma, dar, dacă într-adevăr consumă o substanţă interzisă, îi închidem contractul”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Jucătorul abia a fost transferat de echipa lui Valeriu Iftime şi Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosani,  

viewscnt
Articole similare