Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. FCSB a ajuns la un acord cu atacantul Raul Rusescu, care este la un pas de a semna cu clubul patronat de Gigi Becali. Rusescu trebuie acum să îşi rezolve problemele contractuale cu Osmanlispor, echipă cu care mai are un an de contract, apoi va semna cu vicecampioana României. (DETALII AICI)

2. Scandal monstru la pauza meciului CFR-Malmo I "L-au sunat pe Iordănescu şi i-au ordonat schimbările!". Şefii CFR-ului i-ar fi comandat două schimbări lui Iordănescu la pauza meciului tur cu Malmo. Antrenorul a refuzat, ceea ce l-a scos din minţi pe Iuliu Mureşan, care l-a ”lucrat” în faţa patronului Varga. (DETALII AICI)

3. Becali: ”Nici Messi nu era atât de bun ca Moruţan la 19 ani!”. Ce decizii a luat jucătorul de când a venit la FCSB. Gigi crede că Olimpiu Moruţan va ajunge un jucător foarte mare în doi-trei ani, fiind impresionat de alegerile mature făcute de jucătorul său de când acesta s-a transferat la FCSB. (DETALII AICI)

4. Becali, scandal în direct! Incredibil: de ce a fost gazonul "praf" la FCSB - Rudar! "Cred că fur eu 2000 de euro şi îi dau 700 lui Firea!?". Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct după meciul FCSB - Rudar, scor 4-0, partidă în care gazonul de pe Arena Naţională a arătat din nou foarte prost. (DETALII AICI)

5. România, colaborare cu Polonia în domeniul sportului. Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat, după întâlnirea cu Witold Banka, ministrul Sportului şi Turismului din Polonia, că cele două state intenţionează să semneze un protocol de colaborare, care să vizeze consolidarea colaborării în domeniul sportului. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare