Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

 
1. Florin Talpan a trimis la UEFA un dosar de 630 de pagini în care cere excluderea FCSB-ului din toate competiţiile, pe motiv că nu are nicio legătură cu tradiţia Stelei. Dosarul cântăreşte nu mai puţin de 4 kilograme şi cuprinde, printre altele, toate deciziile date de instanţe, în acest caz.  Juristul acuză şi complicitatea FRF în dosarul pe care l-a trimis forului condus de Aleksander Ceferin. (DETALII AICI)
 
2. MM Stoica, atacat de un preşedinte din Liga 1: "A terminat o facultate la Galaţi şi alta acum un an. Şcoala vieţii!". Lui Mihai Stoica i-a fost amintită perioada petrecută la „facultate”, adică la puşcărie, de preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean. (DETALII AICI)
 
3. ULTIMA ORĂ | Şumudică a făcut o ofertă pentru încă un jucător de la FCSB: ”Aveam nevoie de un jucător de bandă dreaptă”. Marius Şumudică a dezvăluit că a încercat să-l transfere pe Antonio Jakolis la Al Shabab, dar Gigi Becali i-a mărit preţul după perioada de cantonamente, astfel că discuţia a picat. (DETALII AICI)

4. Ultraşii lui PAOK Salonic au făcut dezastru la meciul cu Spartak Moscova şi echipa antrenată de Răzvan Lucescu riscă să fie sancţionată de UEFA. Fanii au agresat câţiva jurnalişti ruşi şi au spart geamul autocarului lui Spartak. PAOK a reuşit o victorie importantă în turul III al Ligii Campionilor, 3-2 cu Spartak Moscova, după ce a fost condusă cu 2-0.  (DETALII AICI)

5. Shuai Peng a fost suspendată şase luni şi sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 de dolari pentru încălcarea regulilor anticorupţie în tenis. Jucătoarea va sta însă în afara terenului până pe 8 noiembrie, deoarece jumătate din pedeapsă este cu suspendare. Conform unui comunicat oficial al celor de la Tennis Intergrity Unit, Shuai Peng este acuzată că "a folosit metode coercitive" (DETALII AICI)
 

 

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare