Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

 
1. Una dintre perlele lui Hagi, făcută praf de Cornel Dinu: "E o tabacheră care se driblează singură" | Cornel Dinu l-a criticat pe mijlocaşul echipei Viitorul, Alexandru Măţan, pentru evoluţia avută, luni seară, în meciul cu Dinamo, partidă pe care echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut-o cu scorul de 1-0. (DETALII AICI)
 
2. Liderul WTA Simona Halep a declarat, pentru WTA Insider, că după meciul cu Anastasia Pavliucenkova de peste trei ore, din turul doi de la Rogers Cup, a fost pe punctul de a renunţa, deoarece se resimţea puternic. Simona Halep şi clipa în care a simţit că nu mai poate: "Am crezut că mă voi retrage!" Dialogul purtat cu Darren Cahill.  (DETALII AICI)
 
3. VIDEO REZUMATE LIGA 1 | Aici ai golurile şi cele mai tari faze din toate meciurile rundei. Etapa 4, Sezon 2018-2019. Telekom Sport îţi oferă în fiecare săptămână rezultatele etapei din Liga 1. Runda a patra a sezonului 2018-2019 a fost una bună pentru principalele favorite la titlu, CFR Cluj şi FCSB. Ambele s-au impus în deplasare, la Voluntari, respectiv Mediaş, şi au urcat pe primele două locuri în clasament.  (DETALII AICI)
 
4. BREAKING NEWS | Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Croaţiei de la CM 2018 şi-a anunţat retragerea din naţională. După performanţa de la Campionatul Mondial din Rusia, unde a ajuns până în finală, Mario Mandzukic şi-a anunţat retragerea din naţionala Croaţiei. Atacantul în vârstă de 32 de ani de la Juventus a făcut anunţul pe unul dintre conturile sale de pe o reţea de socializare.   (DETALII AICI)
 
5. EMOŢIONANT | Gest excepţional al unui preşedinte de club din liga a treia engleză pentru un fan al echipei sale. Barnsley este un club de liga a treia din Anglia, care în sezonul trecut a retrogradat din Championship. Formaţia de pe Oakwell Stadium are o bază importantă de fani în South Yorkshire şi este unul dintre cluburile vechi din Albion.  (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare