Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. Nu se sperie de venirea lui Rusescu. "Vreau să bat toate recordurile, să scriu istorie, să-şi amintească fanii de «Bizon»" | Harlem Gnohere este cel mai bun marcator al vicecampioanei, cu 4 goluri reuşite. A punctat în Derby de România şi a devenit primul străin care marchează în cel mai important meci din fotbalul românesc pentru ambele echipe. A mai reuşit o "dublă" cu Poli Iaşi şi a mai punctat o dată cu Gaz Metan. (DETALII AICI)
 
2. EXCLUSIV | Aşa arată patronul "fantomă" al CFR-ului. Edward Iordănescu l-a identificat în direct pe Nelu Varga. Spre deosebire de omologul său de la FCSB, patronul CFR-ului stă departe de camerele televiziunilor. Deşi clujenii sunt campionii României, Nelu Varga evită, de fiecare dată, presa din România, iar informaţiile despre el sunt aproape inexistente. (DETALII AICI)
 
3. CFR şi drumul spre potul de 10 milioane de euro! Conceicao: "Fotbalul înseamnă şi partea financiară! Vom face totul să ne atingem scopul". După 2-0 în tur, clujenii sunt favoriţi cerţi la calificarea în play-off şi nici nu concep să se împiedice în faţa armenior. Toni Conceicao le transmite însă jucătorilor să trateze meciul cu seriozitate, aşa cum s-a întâmplat şi în tur, pentru a nu le permite oaspeţilor să spere la calificare. (DETALII AICI)
 
4. Veşti bune înainte de FCSB - Hajduk Split! Cum arată gazonul de pe Arena Naţională înaintea duelului din Europa League. Dacă partida tur s-a jucat pe un gazon teribil, iată că returul dintre FCSB şi Hajduk Split se va desfăşura pe o suprafază de joc excelentă. Gazonul de pe Arena Naţională a fost ”recuperat” şi se prezintă în condiţii bune. (DETALII AICI)
 
5. Aroganţă maximă din partea celor de la Leipzig. Câţi suporteri nemţi vor veni la meciul cu Universitatea Craiova. Leipzig a câştigat cu 3-1 partida tur cu Universitatea Craiova şi tratează mai mult în glumă vizita din România. Nemţii ajung în ziua meciului, nu fac antrenament oficial şi pleacă imediat după ultimul fluier al arbitrului. (DETALII AICI)
 

 

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare