Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal intern

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. BREAKING NEWS | FCSB l-a transferat le Zlatinski şi a renunţat la Dan Nistor! În tentativa de a aduce un mijlocaş central, FCSB l-a transferat pe Hristo Zlatinski, care nu mai era dorit la Craiova. Mijlocaşul bulgar va avea un salariu lunar de 10.000 de euro. Zlatinski a semnat pe un an.

2. Oficialii din Bănie susţin că palmaresul Universităţii le aparţine "printr-o decizie definitivă şi irevocabilă a instanţei supreme din România!". Oficialii echipei CS U Craiova au făcut un anunţ privitor la palmaresul Ştiinţei.

3. ULTIMA ORĂ | Anunţ incredibil al lui Florin Talpan. Ar fi fost lovit de un alt angajat de la CSA Steaua: „Caută alt jurist!”. Florin Talpan a fost agresat la o şedinţă a Armatei, iar juristul CSA Steaua a recunoscut pentru incidentul în care a fost implicat la finalul lunii mai a acestui an. Oficialul grupării din Liga a 4-a a fost lovit de un angajat al CSA Steaua, anunţă steaualibera.com, iar acesta a mers şi a depus plângere penală împotriva celui care l-a bătut.

4. Weekend cu meciuri senzaţionale din La Liga, Serie A sau Premier League LIVE pe Telekom Sport! Programul complet al transmisiunilor în direct. Marile campionate ale Europei s-au reluat în luna august, iar în acest weekend îţi propunem o serie spectaculoasă de meciuri pe programele Telekom Sport. De la partidele din Liga 1, până la meciurile jucate în La Liga, Serie A sau Premier League, aici ai programul complet al transmisiunilor din weekendul 24-26 august.

5. Top 5 talente pe care să le urmăreşti în acest sezon de La Liga la Telekom Sport! Noul sezon de La Liga se vede la Telekom Sport. Vei avea ocazia să urmăreşti la lucru câteva dintre cele mai bune formaţii din lume în acest moment, precum şi o parte dintre cei mai valoroşi jucători ai Planetei.

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare