Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va avea Andrei Dumiter la FCSB. Suma trecută în contract de Becali

Ce salariu va avea Andrei Dumiter la FCSB. Suma trecută în contract de Becali

FCSB

Comentarii

Andrei Dumiter (22 de ani) a acceptat transferul la FCSB, în cele din urmă, iar salariul său va creşte considerabil la noua echipă.

Ce salariu va avea Andrei Dumiter la FCSB

Gigi Becali (63 de ani) a reuşit să-l convingă, în cele din urmă, pe Andrei Dumiter să semneze cu FCSB, după ce în primă fază fotbalistul refuzase mutarea în Bucureştie. Jucătorul a ajuns, miercuri, la baza din Berceni pentru transferul său să fie oficializat, iar Fanatik a aflat ce salariu va avea la FCSB.

Potrivit sursei citate, Andrei Dumiter va încasa un salariu de 9.000 de euro pe lună, cu trei mii mai mult decât era remunerat la Sepsi.

Dumiter a semnat cu FCSB

În iunie, Dumiter a afirmat că-şi doreşte să rămână la echipa din Sfântu Gheorghe, deşi avea o propunere superioară de la FCSB. Conducătorii lui Sepsi au insistat ca el să plece, dar atacantul s-a temut să facă pasul: "Dumiter, îmi pare rău de el, că a avut toată susţinerea noastră, a tuturor celor din club, a staff-ului tehnic, a conducătorilor, a mea personală.  L-am sfătuit să facă pasul către FCSB, dar din păcate nu am reuşit să-l convingem. A fost decizia lui, este un jucător matur şi i-am respectat decizia", a spus Cornel Şfaiţer, pentru Telekom Sport.

În cele din urmă, Dumiter a fost transferat de FCSB.

  • 9 meciuri, un gol şi două pase de gol a strâns Andrei Dumiter pentru Sepsi în sezonul trecut

Afla mai multe despre: andrei dumitersalariufcsb 

viewscnt
Articole similare