Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce simt fotbaliştii lui Sepsi, înaintea meciului în care pot scrie istorie! "Am văzut că toată lumea a zis că nu avem nicio şansă. Avem şansa noastră mică"

Ce simt fotbaliştii lui Sepsi, înaintea meciului în care pot scrie istorie! "Am văzut că toată lumea a zis că nu avem nicio şansă. Avem şansa noastră mică"
Comentarii

Doi dintre titularii lui Sepsi din remiza cu Bodo/Glimt, 2-2, au reacţionat, înaintea meciului decisiv pentru grupele Conference League.

Reacţii dinspre Sepsi, în urma remizei cu Bodo/Glimt

La Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League. Ambele goluri ale lui Sepsi au fost înscrise din penalty, prin Isnik Alimi şi Cosmin Matei. 

Marius Ştefănescu a luat cuvântul, la finalul celor 90 de minute: ”E un rezultat pozitiv, aţi văzut şi voi că în seara asta ne-am luptat de la egal la egal, chiar dacă au avut posesia. Am avut şanse clare de a marca, dar e un rezultat bun pentru meciul care va urma.

Am avut ocazii, sper să îmi intre la ei şi să ne calificăm. La început am vorbit să cerem mingea în spatele lor şi asta am făcut. În prima repriză am înţeles că a fost offside. Se poate să ne calificăm.

E clar că mergem acolo să ne calificăm. Dacă aţi aflat voi, nu ştiu. E o primă bună (n.r. - 25.000 de euro la calificare), ce să zic? E clar că trebuie să mergem acolo foarte motivaţi, răsplata vine după aia.

E la cald acum să vorbim. Am văzut că toată lumea a zis că nu avem nicio şansă. E o echipă bună, dar nu că nu avem şanse. Avem şansa noastră mică, dar mergem acolo să ne calificăm”, a spus Marius Ştefănescu la finalul meciului.

Roland Niczuly îşi reproşează al doilea gol primit

”Am primit două goluri în această seară, dar cred că puteam să obţinem mai mult, adică victoria. Am practicat un fotbal bun, i-am blocat foarte bine pe cei de la Bodo. Ne-am creat mai multe ocazii de a marca decât ei, doar şansa a fost de partea lor şi nu am reuşit să câştigăm. 

Acest 2-2 ne dă speranţe, i-am simţit în seara asta că nu sunt o echipă atât de temut pe cât se vorbea. Mergem în Norvegia şi vom avea şanse reale de a ne califica. 

Eram supărat (n.r. după golul al doilea primit), dacă jucam simplu şi nu degajam nu se întâmpla nimic. Asta este, suntem o echipă şi mergem mai departe”, a declarat Roland Niczuly.

Afla mai multe despre: marius stefanescuroland niczulysepsi bodo glimt 

viewscnt
Articole similare