Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ţeapă şi-a luat Becali. Fotbalistul i-a golit buzunarele patronului FCSB-ului, apoi a semnat cu marea rivală

Ce ţeapă şi-a luat Becali. Fotbalistul i-a golit buzunarele patronului FCSB-ului, apoi a semnat cu marea rivală

FCSB

Comentarii

Damjan Djokovic a schimbat tabăra în această iarnă. Rămas liber de contract după despărţirea de FCSB, mijlocaşul croat a semnat cu Rapid.

Giuleştenii l-au convins pe Djokovic să semneze un contract pe un an şi jumătate cu un salariu lunar de 17 de mii de euro. Mult mai mult încasa mijlocaşul croat la FCSB, însă la vicecampioana României, fotbalistul a încasat sume impresionante de bani atât la sosire, cât şi la plecare.

În vara anului trecut, pentru a-l convinge să semneze, Gigi Becali i-a oferit o primă la semnătură lui Djokovic în valoare de 50 de mii de euro. Conform fanatik.ro, latifundiarul din Pipera i-a pus pe masă o sumă mult mai mare mijlocaşului pentru a scăpa de el, în această iarnă. Astfel, Djokovic a mai încasat 70 de mii de euro pentru a accepta rezilierea contractului cu FCSB.

Doar din prime a câştigat croatul 120 de mii de euro de la Gigi Becali, sumă la care se adaugă şi salariile lunare de 25 de mii de euro. În cele din urmă, după doar şase luni petrecute sub comanda lui Elias Charalambous, Damjan Djokovic a câştigat 270 de mii de euro.

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare