Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Şumi. Antrenorul a dezvăluit ce oferte are pe masă: ”Dacă nu antrenez, după 3-4 zile sunt bolnav”

Ce urmează pentru Şumi. Antrenorul a dezvăluit ce oferte are pe masă: ”Dacă nu antrenez, după 3-4 zile sunt bolnav”

Fotbal

Comentarii

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, la revenirea în ţară după sezonul petrecut în Arabia Saudită, că nu poate fi convins să preia conducerea echipei FCSB, dacă ar fi cazul, şi că a primit deja câteva oferte.

”E greu, nu e uşor. Să ştiţi că orice ban pe care îl câştigi în străinătate, îl plăteşti fiecare penny cu sănătatea. Mă refer de zona Golfului, de China, probabil, sau ceva mai îndepărtat, aşa. Când am fost în Turcia nu am resimţit aşa. Anul ăsta a fost cel mai greu an de când antrenez.

(Deci mai bine în Turcia?) Da, sunt în discuţii cu ceva echipe din Turcia, am şi din Golf, sunt mai multe. Cum s-a dat zvonul că am terminat contractul şi au văzut că am avut rezultate vă daţi seama că vin imediat ofertele. Dar în momentul de faţă nu vreau decât să mă gândesc la vacanţă şi să mă liniştesc un pic. Vom vedea ce va fi... bine aşa spun acuma, că după 3-4 zile eu sunt bolnav”, a spus Marius Şumudică la revenirea în România.

Antrenorul român s-a despărţit, la sfârşitul săptămânii trecute, de gruparea saudită Al Shabab. Şumudică pregătea echipa Al Shabab din iunie 2018, când a semnat un contract pe doi ani.

Afla mai multe despre: sumudicaooferta sumudica 

viewscnt
Articole similare