Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună jucătoare din lume şi-a încărcat "bateriile" într-un club de fiţe din Mamaia! Halep, 7 ore de distracţie!

Cea mai bună jucătoare din lume şi-a încărcat "bateriile" într-un club de fiţe din Mamaia! Halep, 7 ore de distracţie!

Tenis

Comentarii

Cu o cămaşă albă şi lungă, foarte la modă, o pereche de adidaşi albi cu talpă înaltă şi cu o gentuţă cochetă, alb cu negru, Simona şi-a făcut apariţia sâmbătă după amiază, puţin după ora 16.00, în clubul Loft din Mamaia. N-a venit singură, ci însoţită de fratele ei şi de câţiva prieteni.

Conform jurnaliştilor de la Click, sportiva de 26 de ani profită din plin de o binemeritată vacanţă, de care avea nevoie şi pe care şi-a dorit-o din tot sufletul, aşa cum a mărturisit şi la conferinţa de presă de după eliminarea de la turneul de la Wimbledon, din turul al treilea. După cât era de zâmbitoare, se vedea clar că zilele de relaxare petrecute la Constanţa, alături de familie, acolo unde îşi „încarcă” bateriile, îi priesc de minune. 

“A venit momentul să mă bucur de vacanţă. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele şase luni. Vreau să mă răsfăţ, să fiu o fată normală şi să mă bucur de viaţă”, declara campioana la conferinţa de presă după eliminarea de la turneul din Anglia.

Afla mai multe despre: simona halepclubmamaiapetrecere 

viewscnt
Articole similare