Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai neagră serie din istoria Realului: 8 ore şi un minut fără gol pentru "galactici". Marcelo a oprit "cronometrul"

Cea mai neagră serie din istoria Realului: 8 ore şi un minut fără gol pentru "galactici". Marcelo a oprit "cronometrul"

Real Madrid

Comentarii

Era lui Julien Lopetegui este, oficial, cea mai neagră perioadă din istoria lui Real Madrid, cel puţin din punctul de vedere al golurilor marcate. În timpul meciului cu Levante, Real a atins o bornă pe care nicio echipă nu şi-o doreşte.

Despre plecarea lui Cristiano Ronaldo se spunea că va descătuşa mai mulţi jucători din lotul madrilenilor, printre care şi pe Karim Benzema, care până atunci ar fi "jucat" pentru starul portughez, dar a fost total greşit. 

Karim Benzema nu a mai înscris de pe 1 septembrie şi între timp şi-a pierdut şi locul de titular, pentru că la meciul cu Levante titular a fost vârful readus de la Lyon, Mariano Diaz. Ultimul gol marcat de Real a fost în partida din campionat, de pe 22 septembrie, cu Espanyol, iar până la golul lui Marcelo, din minutul 71 al meciului cu Levante, au trecut 480 de minute, un record negativ pentru istoria echipei "blanco". 

8 ore şi un minut au trecut, în total, fără ca Real Madrid să înscrie, un moment pe care niciun fan al deţinătoarei Ligii Campionilor nu doreşte să îl ţină minte. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare