Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai neaşteptată plecare de la CFR Cluj. Şi-a anunţat agentul şi a rupt tăcerea despre mutare. Dan Petrescu îl regretă acum

Cea mai neaşteptată plecare de la CFR Cluj. Şi-a anunţat agentul şi a rupt tăcerea despre mutare. Dan Petrescu îl regretă acum

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a plâns, în ultimele săptămâni, de randamentul atacanţilor pe care îi are la dispoziţie. La revenirea în Gruia, "Bursucul" nu l-a mai găsit pe unul dintre favoriţii săi, Mario Rondon, care a rupt tăcerea despre momentul plecării de la campioana României.

Mario Rondon, dezvăluiri despre plecarea neaşteptată de la CFR Cluj: "Prima dată am vorbit cu agentul"

Mario Rondon a dezvăluit cum s-au desfăşurat evenimentele, în momentul plecării din Gruia. El a fost tras pe dreapta de antrenorul cu care CFR Cluj a început sezonul, Marius Şumudică, după neînţelegeri între cele două părţi. Astfel, unul dintre cei mai constanţi jucători din ultimele sezoane, care a acceptat şi statutul de rezervă, şi-a făcut bagajele şi a plecat în Polonia, la Radomiak Radom. 

Imediat cum a primit vestea că nu va mai fi folosit la CFR Cluj, Rondon s-a reorientat: "Prima dată am vorbit cu agentul meu. Apoi, cu Raphael Rossi şi Filipe Nascimento (n.r. - doi dintre jucătorii de la Radomiak Radom). Am primit un telefon de la directorul sportiv şi am fost întrebat dacă vreau să ajut echipa. <<Bineînţeles>>.

(n.r. - Ce ştiai despre fotbalul din Polonia?) Sincer, nu multe. Când jucam la CFR Cluj, vorbeam mult cu Grzegorz Sandomierski (n.r. - fostul portar de la CFR Cluj). El vorbea des despre fotbalul polonez. Mi-a spus cum este Ekstraklasa. Am încercat să învăţ cuvinte în poloneză de la el. 

În România, doar două sau trei cluburi se luptă pentru titlu, celelalte joacă doar pentru menţinerea în prima ligă", a spus atacantul din Venezuela pentru Weszlo.com.

Dan Petrescu l-a vrut înapoi pe Mario Rondon. CFR Cluj a lansat oferta

După revenirea lui Dan Petrescu, acesta şi-a manifestat interesul pentru Mario Rondon. Campioana României a făcut o ofertă pentru clubul din Polonia, pentru a-l transfera, dar care nu a fost acceptată.  

"Cred că Dan Petrescu e un antrenor bun. Am câştigat două campionate. Am jucat în preliminariile Champions League şi de două ori în grupele Europa League. Am fost aproape de grupele Champions League. Când ne-a eliminat Sevilla, am fost singurii care nu au pierdut în faţa lor. Disciplina e necesară pentru a jucat fotbal. Antrenorul trebuie să ceară mult din partea jucătorilor. Severitatea nu e rea, atunci când toată lumea îşi face treaba. Nu ne plângeam de Dan Petrescu, pentru că aveam rezultate bune (n.r. - râde). Când ai rezultate, nu te plângi", a mai spus fostul atacant al lui CFR Cluj, Mario Rondon. 

Afla mai multe despre: mario rondoncfr clujmario rondon radomiak radommario rondon transferdan petrescu 

viewscnt
Articole similare