Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea al cincilea transfer la CFR Cluj! Dublul campion al Ligii 1, un favorit al antrenorului, a fost ofertat

Dan Petrescu vrea al cincilea transfer la CFR Cluj! Dublul campion al Ligii 1, un favorit al antrenorului, a fost ofertat

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor, după ce l-a reinstalat pe Dan Petrescu pe banca tehnică. "Bursucul" a făcut lista de transferuri şi i-au fost aduşi patru fotbalişti, iar presa din străinătate a dezvăluit şi numele celui de-al cincilea.

CFR Cluj a făcut două oferte pentru revenirea dublului campion al Ligii 1

Mario Rondon, unul dintre favoriţii lui Dan Petrescu la CFR Cluj, a fost ofertat pentru a reveni în Gruia. După ce l-a pierdut gratis, CFR Cluj îl vrea înapoi pe atacantul din Venezuela, la două luni după ce l-a dat afară, din cauza unei rupturi între el şi Marius Şumudică, susţine Weszlo.com.

Jucătorul poate evolua atât atacant central, dar şi în bandă, astfel ar evita o luptă pentru postul de titular cu Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Billel Omrani. 

"Cluburile locale (n.r. - din România) ne-au surprins de multe ori. CFR Cluj l-a demis pe Marius Sumudica, care a câştigat toate meciurile din ligă, dar nu a reuşit să avanseze mai mult de Conference League. Atunci, clubul a decis ca Dan Petrescu, care şi-a luat rămas bun de la echipă după sezonul trecut, va lua poziţia de antrenor. Si acum? Acum Petrescu îl doreşte fostul său jucător", susţine sursa citată. 

Conform informaţiilor furnizate de presa din străinătate, CFR Cluj a făcut două oferte. Prima, în valoare de 50.000 de euro, apoi campioana României a mărit propunerea până la 70.000 de euro pentru transferul lui Rondon, unul dintre cei mai utili fotbalişti ai echipei din Gruia, în ultimii ani. Ambele au fost refuzate de Radomiak Radom.

Atacantul s-a aflat câteva zile în Portugalia, după ce a primit liber din partea clubului. Totuşi, polonezii susţin că fanii lui Radomiak Radom nu au motive de îngrijorare: "Nu este foarte mulţumit de numărul de minute pe care le-a petrecut pe teren şi se va strădui să fie în echipa de start, dar nu va pleca". 

În acest moment, în calea transferului e o problemă. Mercato în Polonia s-a încheiat 1 septembrie. Astfel, atacantul ar mai putea reveni doar liber de contract, precum a ajuns în Polonia. 

În urmă cu câteva zile, CFR Cluj a oficializat al patrulea transfer, odată cu venirea lui Nana Boateng. Florin Ştefan, Juan Emmanuel Culio şi Mihai Bordeianu au mai semnat cu liderul din Liga 1. 

  • 78 de meciuri, 14 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Rondon, care a acceptat şi statutul de rezervă în Gruia, în ultimii ani. 

”Curăţenie” de toamnă la CFR Cluj! 6 jucători au fost scoşi de pe toate listele

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescumario rondonmario rondon transfer cfr clujmario rondon marius sumudicatransferuri cfr clujtransferuri dan petrescu 

viewscnt
Articole similare