Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi antrenori propuşi de Ioan Andone pentru echipa naţională: ”De ce nu insişti?” | EXCLUSIV

Cei doi antrenori propuşi de Ioan Andone pentru echipa naţională: ”De ce nu insişti?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a numit doi antrenori pe care ar trebui să încerce FRF să îi aducă pe banca echipei naţionale

Echipa naţională a rămas fără antrenor în urma plecării lui Mirel Rădoi. Fostul selecţioner a ratat barajul la Campionatul Mondial şi nu şi-a mai prelungit înţelegerea cu FRF.

Deşi a spus că o să plece de la naţională încă din urma ultimului meci din preliminarii, contractul lui Mirel Rădoi a expirat de abia pe 1 decembrie.

Oficialii federaţiei au avut timp să găsească cea mai bună opţiune, însă au pierdut timp alergând după antrenori ce nu aveau vreo şansă să vină la naţională.

Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au purtat discuţii cu Răzvan Burleanu, în ciuda faptului că nu se putea pune problema ca aceştia să preia România.

Cei doi antrenori propuşi de Ioan Andone pentru echipa naţională

La momentul actual, s-ar părea că oficialii FRF au două variante mari şi late: Adi Mutu şi Dan Petrescu.

Şi Edi Iordănescu ar fi printre candidaţii consideraţi, însă în prim plan ar fi antrenorul CFR-ului şi fostul selecţioner de la U21.

Dacă aducerea lui Dan Petrescu nu ar fi contestată de mult persoane, Ioan Andone este de părere că Mutu nu are ce căuta la echipa naţională, având în vedere ce alte opţiuni sunt disponibile.

”Fălcosul” a afirmat că ”Briliantul” nu ar trebui considerat pentru post în detrimentul lui Piţurcă şi Boloni, antrenori pe care îi consideră accesibili chiar şi pentru FRF.

Îl ai pe Piţurcă liber. De ce nu insişti cu Piţurcă? La Piţurcă se pune problema banilor? Nu se pune, mai ales că e cel mai longeviv antrenior de la FRF de după '90.

Loţi (n.r Boloni) ar veni. Din ce ştiu eu, e dispus să vină”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Şefii FRF anunţau anterior că plănuiesc să numească un selecţioner până la tragerea la sorţi pentru Nations League, însă aceasta are să aibă loc în doar patru zile, pe 16 decembrie.

Dan Petrescu a afirmat că nu are de gând să mai discute despre preluarea echipei naţionale decât după încheierea meciurilor din acest an, ultima partidă a CFR-ului având loc pe 19 decembrie.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare