Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai bun de până acum!”. Dennis Man i-a cucerit pe italieni, care nu se mai opresc din laude

”Cel mai bun de până acum!”. Dennis Man i-a cucerit pe italieni, care nu se mai opresc din laude
Comentarii

Dennis Man este unul din cei mai în formă jucători ai Parmei.

Man, lăudat de italieni

Dennis Man are un sezon excelent la Parma. Fosta extremă de la FCSB a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 21 de meciuri şi a intrat în vizorul mai multor echipe, atât din Serie A, cât şi din afara Italiei.

Italienii îl apreciază enorm pe internaţionalul român pentru care au doar cuvinte de laudă.

"Cel mai bun Man de până acum. Românul are mai multe goluri marcate în acest sezon decât cele adunate în ultimele două. Fabio Pecchia a lucrat mult timp pentru a scoate ce este mai bun din Dennis Man, iar în acest sezon i-a reuşit.

Românul este unul dintre jucătorii de bază ai echipei, golgheter, cu zece reuşite şi autorul a câtorva assist-uri, ceea ce i-a permis formaţiei pregătită de Fabio Pecchia să îşi consolideze poziţia de lider. Pentru prima dată de când a ajuns la Parma, Dennis Man a ajuns la cifre impresionante şi a marcat mai multe goluri decât în sezoanele precedente", au scris jurnaliştii de la ParmaLive. 

  • 5 milioane de euro este cota lui Man conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Parma este lider în Serie B, cu 54 de puncte, urmată de Cremonese cu 46. Dennis Man îmbracă tricoul Parmei din 2021 şi a jucat jumătate de an în Serie A alături de”Crociati”. Parma nu a mai jucat pe prima scenă a fotbalului italian de trei ani.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare