Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun jucător din lume, gata de Mondial. Ce surpriză le pregăteşte naţionala Franţei adversarelor

Cel mai bun jucător din lume, gata de Mondial. Ce surpriză le pregăteşte naţionala Franţei adversarelor

Handbal

Comentarii

România nu s-a calificat la Mondialul de handbal masculin, transmis în aceste zile pe Telekom Sport, dar tricolorii şi-au ales favoritele pentru câştigarea trofeului.

Franţa, adversara României în preliminariile Euro 2020, este echipa pe care pariază jucătorii lui Montoya pentru medalia de aur. Asta în ciuda debutului ezitant, în care a obţinut cu emotii victoria în faţa Braziliei. E cunoscut, însă, faptul că francezii încep câteodată mai slab turneele finale, astfel încât primul meci ar putea fi considerat de încălzire.

Vestea bună pentru francezi ar putea fi revenirea lui Nikola Karabatic, după intervenţia chirurgicală suferită în octombrie. Centrul francez a fost inclus în lotul Franţei pentru turneul final, existând în acel moment şanse mici ca el să poată juca.

Franţa are în palmares şase tilturi mondiale (1995, 2001, 2009, 2011, 2015 şi în 2017), două tilturi olimpice (2008, 2012) şi alte trei europene (2006, 2010 şi 2016).

Naţionala Franţei mai are medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice (2016) şi la Mondiale (1993), dar şi medalii de bronz la Jocurile Olimpice (1992), Campionatul Mondial  (1997, 2003 şi 2005) şi la Campionatul European (2008 şi 2018).

Campionatul Mondial de handbal este transmis în direct de Telekom Sport. Turnele finale, mondiale şi europene, feminine şi masculine, din următorii trei ani se văd la Telekom Sport

"Fără doar şi poate, Franţa e favorită. Îmi place stilul lor de a juca, îmi place cum sunt omogenizaţi jucătorii, chiar dacă au schimbat antrenorul recent. Aş vrea să câştige Franţa" , a declarat Gabriel Bujor.

"Franţa, cred că Franţa o să fie din nou câştigătoare. E prea puternică echipa Franţei şi sunt favoriţii mei. Sper să câştige" , a spus Robert Militaru.

"Îmi doresc să văd meciuri de calitate şi, de ce nu?, să învăţăm unele chestii de la acest mondial. Franţa este o echipă de top, tot timpul este o plăcere să îi urmăreşti. Şi referitor la favorite, cred că este una dintre echipele care îşi va spune cuvântul la acest mondial. Cred că vor fi surprize, ca de fiecare dată, de aceea aşteptăm cu drag acest turneu final, să ne bucurăm de acel spectacol şi acele surprize" , a declarat Chike Onyejekwe.

"Mie întotdeauna mi-a plăcut Franţa foarte mult şi cred că tot cu ei o să merg în continuare" , crede Viorel Fotache.

Afla mai multe despre: handbalkarabaticfrantacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare