Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două aspecte importante pe care le-a evidenţiat Charalambous, după victoria FCSB-ului de la Oradea: ”Poţi avea probleme”

Cele două aspecte importante pe care le-a evidenţiat Charalambous, după victoria FCSB-ului de la Oradea: ”Poţi avea probleme”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a tras concluziile după victoria de la Oradea, în Cupa României.

FCSB a învins-o pe FC Bihor, în deplasare, scor 2-0, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României.

Golurile au fost marcate de David Miculescu (26) şi Siyabonga Ngezana (69).

Charalambous: ”Dacă nu iei în serios aceste jocuri, poţi avea probleme”

La finalul meciului, Elias Charalambous şi-a lăudat jucătorii pentru seriozitatea de care au dat dovadă la acest meci, în Cupa României.

Totodată, tehnicianul cipriot a afirmat că a fost surprins de atmosfera creată de publicul bihorean, fiind prezenţi peste 10.000 de spectatori la partida cu FCSB.

”Îmi felicit jucătorii. Dacă nu iei în serios aceste jocuri, poţi avea probleme. Sunt fericit că jucătorii au luat în serios acest meci.

Sunt fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci. Întotdeauna spun că aici în România este o atmosferă specială, iar lumea iubeşte fotbalul. 

Suntem obişnuiţi să jucăm cu zece mii de oameni, dar nu mă aşteptam la o asemenea atmosferă, mai ales din partea unui club mai mic. A fost foarte frumos.

Cupa este foarte importantă pentru noi, trebuie să o luăm pas cu pas, e important să câştigăm meciuri şi să creăm o mentalitate puternică”, a declarat Charalambous, conform Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousoradeacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare