Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celta Vigo a luat gratis un jucător pe care acum poate scoate 35 de milioane de euro. Real şi Atletico sunt pe urmele sale

Celta Vigo a luat gratis un jucător pe care acum poate scoate 35 de milioane de euro. Real şi Atletico sunt pe urmele sale

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, fotbalistul peruan, Renato Tapia, poate ajunge la Real Madrid sau la Atletico Madrid.

În august 2020, Celta Vigo l-a adus gratis pe Renato Tapia de la Feyenoord. Fotbalistul cu dublă cetăţenie (peruană şi olandeză)  a impresionat în actuala stagiune, iar galicienii pot obţine acum un profit uriaş de pe urma sa.

Presa din Spania scrie că atât Atletico Madrid, cât şi Real Madrid, au pus ochii pe internaţionalul peruan. Cotat la 20 de milioane de euro, Renato Tapia are o clauză de reziliere de 35 de milioane de euro, iar Celta nu ar accepta o ofertă mai mică pentru el.

Tapia a semnat pe patru ani cu gruparea de pe Estadio Balaidos, iar în actuala stagiune a bifat 28 de meciuri şi o pasă decisivă. Evoluează ca mijlocaş defensiv şi este apreciat pentru forţa pe care o aduce în jocul echipei sale, pentru spiritul de combativitate, dar şi pentru efortul fizic impresionant pe care îl depune. Mai mult, Tapia este polivalent: poate juca şi ca fundaş central, dar şi ca mijlocaş central box to box.

53 de meciuri are el pentru naţionala statului Peru şi trei goluri marcate. În actuala stagiune a primit nu mai puţin de 11 cartonaşe galbene. 

Afla mai multe despre: renato tapia 

viewscnt
Articole similare