Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ceva nu miroase bine. Nu vreau să zic mai multe!” Cum este văzută FCSB din exterior: „Cad ca la bowling”

„Ceva nu miroase bine. Nu vreau să zic mai multe!” Cum este văzută FCSB din exterior: „Cad ca la bowling”

Superliga

Comentarii

FCSB are nevoie de o victorie neapărat în partida cu Universitatea Craiova, după ce şi-a pierdut fotoliul de lider în Liga I.

CFR Cluj s-a impus ieri la Botoşani, scor 2-0 şi i-a luat locul lui FCSB în clasament. Clujenii sunt lideri în play-off-ul Ligii I.

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al clujenilor, prezice probleme la FCSB având în vedere desele accidentări.

„E mare presiune pe FCSB. Dacă Universitatea Craiova învinge mâine, se schimbă tot. Şi are şanse să învingă Craiova, FCSB a jucat dezastruos în ultimele meciuri. Nu mai au prospeţime, acea răutate, cu presing. În minutul 60, deja încep să cadă, ca la bowling. Ceva se întâmplă la ultimele jocuri.

Probabil se adună oboseala, e sfârşit de campionat, au şi lotul subţire. Nu au rezervele pe care le au CFR şi Craiova. O să aibă mari probleme pe final de sezon. Ceva nu e bine făcut acolo, nu vreau să zic mai multe. Dar ceva nu miroase bine acolo. Au atins probabil prea repede vârful de formă”
, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Look Sport.

Panţîru, ultimul accidentat grav de la FCSB

Ionuţ Panţîru (25 de ani) a devenit şi el indisponibil pentru ultima parte a campionatului, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Sepsi, din runda trecută, disputat la Giurgiu, scor 1-2.

Milionarul din Pipera a confirmat că şi pentru Ionuţ Panţîru acest sezon este unul terminat.

„Am înţeles şi eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înţeles, în sezonul ăsta Panţîru nu o să mai joace deloc”, a spus Gigi Becali, la ProSport.
 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujplay-off 

viewscnt
Articole similare