Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, 4 transferuri înainte de play-off! Jucătorii, prezentaţi oficial

CFR, 4 transferuri înainte de play-off! Jucătorii, prezentaţi oficialgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut 4 transferuri înaintea startului play-off-ului Ligii 1. Cei 4 jucători transferaţi de CFR Cluj au fost prezentat oficial, miercuri.

Cluj Cluj a legitimat 4 jucători tineri înaintea startului play-off-ului Ligii 1. Campioana României a schimbat strategia şi a transferat patru fotblişti tineri, care au fost deja prezentaţi oficial, fiind legitimaţi la echipa a doua a clubului.

CFR Cluj a intrat în play-off-ul Ligii 1 cu un avans de şapte puncte în fruntea clasamentului şi, chiar înaintea startului play-off-ului, a făcu 4 transferuri, 4 jucători care vin zone mai puţin accesate de campioana României în ultimii ani.

CFR, 4 transferuri înainte de play-off! Jucătorii, prezentaţi oficial

CFR Cluj pare că îşi schimbă strategia pentru viitor, deşi Dan Petrescu este cunoscut pentru faptul că lucrează foarte bine cu jucători pe 30 şi peste 30 de ani, cu foarte mare experienţă şi cu un fizic foarte bun. Echipa din Gruia i-a transferat pe Yeboah Emmanuel, atacant ghanez de 19 ani, pe Adjani Abdoul Kader, mijlocaş central ivorian în vârstă de 18 ani, pe Orman Davis, fundaş stânga de 19 ani din Panama şi pe Jah Mustapha, atacant de 18 ani din Gambia.

Cele 4 transferuri făcute de CFR Cluj înainte de play-off vor fi legitimate mai întăi la echipa a doua a clubului, urmând ca Dan Petrescu să urmărească atent evoluţia lor pentru viitor, având în vedere vârsta fragedă a jucătorilor.

CFR Cluj, campioană la transferuri în iarnă

CFR Cluj se pregăteşte să câştige al cincile titlu consecutiv în Liga 1, avansul de şapte puncte fiind aproape insurmontabil pentru adversari. Campioana României pare pregătită şi de schimbarea liniilor în prima echipă, având în vedere că jucători precum Camora, Deac, Bălgrădean sau Chipciu se apropie de momentul în care vor agăţa ghetele în cui.

Răzvan Sava, Raoul Mal, Daniel Birligea, Cristian Neguţ, Yuri sau Marko Dugandzic au fost transferaţi de CFR Cluj în această iarnă.

  • 26,2 ani este media de vârstă a lotului CFR-ului, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 4 transferuritransferuri cfr clujcfr cluj transferuri4 transferuri cfr clujcfr clujtransferuri 

viewscnt
Articole similare