Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a făcut un transfer-fulger după înfrângerea cu Jablonec. Dorinţa lui Dan Petrescu a fost îndeplinită

CFR Cluj a făcut un transfer-fulger după înfrângerea cu Jablonec. Dorinţa lui Dan Petrescu a fost îndeplinităgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai reuşit un transfer şi i-a îndeplinit dorinţa lui Dan Petrescu (53 de ani). Antrenorul a cerut un atacant, astfel că şefii clubului au adus un vârf de atac. Duşan Celar (25 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, potrivit presei din Serbia.

CFR Cluj a făcut un transfer-fulger şi i-a îndeplinit dorinţa lui Dan Petrescu

CFR Cluj are două înfrângeri la rând în toate competiţiile, cu FC Botoşani şi Jablonec, ambele cu 1-0, iar revenirea lui Dan Petrescu nu a fost una de bun augur până acum. Antrenorul CFR-ului a cerut un atacant la conferinţa de presă de după înfrângerea cu Jablonec şi l-a şi primit. Este vorba despre Duşan Celar, un atacant care până acum a jucat în ţara natală, Serbia, în liga a treia.

Duşan Celar a fost transferat la CFR Cluj după ce a participat la un trial în Gruia şi a convins într-un meci amical jucat alături de noii săi colegi, potrivit presei din Serbia, care la rândul său se declară surprinsă de faptul că Celar a fost transferat, având în vedere că vine din liga a treia sârbească.

"Celar a petrecut câteva zile la Cluj, în probe, apoi a jucat într-un amical şi aşa l-a convins pe noul antrenor că este o soluţie ideală pentru atac. După ce a fost eliminată de Steaua Roşie, CFR Cluj şi-a schimbat toată conducerea tehnică şi administrativă, iar noul antrenor e Dan Petrescu", scriu cei de la hotsport.rs.

Jedinstvo, Stepojevac, Rad Belgrad, BASK, FK Zemun, Sindjelic şi Smederevo sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Duşan Celar.

Potrivit transfermarkt.com, Duşan Celar a semnat cu CFR Cluj până în 2023.

50.000 de euro este cota de piaţă a lui Duşan Celar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com


Duşan Celar, în tricoul CFR-ului, într-un foto-montaj făcut de presa din Serbia

Dan Petrescu a cerut atacant la CFR Cluj

Deşi are trei atacanţi în lot, Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Billel Omrani, Dan Petrescu a declarat, la conferinţa de presă de după înfrângerea suferită de CFR Cluj (0-1) cu Jablonec, că îşi mai doreşte un vârf de atac. "Bursucul", care a adus trei titluri de campion la rând în Gruia, a revenit pentru un nou mandat după ce Nelu Varga, patronul din Gruia, l-a dat afară pe Marius Şumudică, dar şi pe preşedintele Marian Copilu.

"Ne gândim serios să vedem ce facem, poate aducem încă un atacant pentru că în condiţiile astea e foarte greu", a spus "Bursucul" la conferinţa de presă de după Jablonec - CFR Cluj 1-0, din Conference League.

Afla mai multe despre: dusan celar transfer cfr clujcfr cluj transfer dusan celardusan celar cfr clujcfr cluj transferdan petrescu transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare