Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, ce nebunie! Ce antrenor a fost sunat să-l înlocuiască pe Şumudică: ”S-a discutat într-un cerc restrâns”

CFR Cluj, ce nebunie! Ce antrenor a fost sunat să-l înlocuiască pe Şumudică: ”S-a discutat într-un cerc restrâns”galerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a încercat o lovitură de teatru în ultimele 48 de ore. Unul dintre conducătorii clubului a negociat cu un antrenor care ar fi urmat să-l înlocuiască pe Marius Şumudică.

Marius Şumudică defilează în Liga 1, unde are maximum de puncte după primele 5 etape, dar în Europa suferă. CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys din Liga Campionilor, însă nici în play-off-ul Europa League nu s-a descurcat mai bine.

Campioana României a pierdut cu 4-0 în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă din play-off-ul Europa League.

Eşecul le-a picat greu şefilor, care în ultimele 48 de ore au încercat să-l înlocuiască pe Marius Şumudică.

CFR Cluj, lovitură de teatru. Ce antrenor a fost sunat de conducerea clubului

Marius Şumudică pare să aibă zilele numărate la CFR Cluj. Adus cu mult entuziasm, antrenorul în vârstă de 50 de ani a dezamăgit în meciurile din Europa.

Eşecul cu 4-0 în faţa Stelei Roşii Belgrad i-a agravat foarte mult situaţia.

Drept urmare, unul dintre şefii lui CFR Cluj a încercat în ultimele 48 de ore să-l convingă pe Edi Iordănescu să refuze oferta de la FCSB şi să revină la CFR Cluj.

Ar fi fost o adevărată lovitură de teatru în fotbalul românesc:

”Ştii care a fost zvonul de ieri? Că, după dezastrul de la Belgrad, un conducător al CFR-ului a încercat să-l deturneze pe Edi de la FCSB spre CFR. Şi este veridic, s-a discutat într-un cerc restrâns.

Pentru că nu semnase cu FCSB, dar Edi, fiind un om de cuvânt, îşi dăduse acordul şi a spus: 'chiar dacă nu am semnat, ne-am înţeles, mâine voi semna contractul şi nu mă întorc la CFR'”, a dezvăluit Valeriu Răchită la Look Sport Live.

Edi Iordănescu a pregătit-o anul trecut pe CFR Cluj, alături de care a reuşit să câştige titlul în Liga 1.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani nu şi-a prelungit însă contractul în vară, din cauza unor nemulţumiri pe care le-a avut în relaţia cu şefii clubului.

Edi Iordănescu a semnat miercuri cu FCSB, după negocieri foarte intense, în care a vrut să se asigure că Gigi Becali nu se va mai amesteca în treburile echipei.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare