Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tocmai ce şi-a anunţat Alex Mitriţă revenirea în Liga 1? Ce a postat pe contul său de Instagram


Tocmai ce şi-a anunţat Alex Mitriţă revenirea în Liga 1? Ce a postat pe contul său de Instagram
galerie foto

Superliga

Comentarii

Alex Mitriţă ar putea reveni în această vară în Liga 1, la una dintre echipel care se bat la titlu.

Alex Mitriţă este al doilea cel mai scump transfer din istoria Universităţii Craiova. În februarie 2019, New York City a plătit nu mai puţin de 8 milioane de euro pentru internaţionalul român.

Mitriţă a avut evoluţii foarte bune în MLS, dar, în toamna anului trecut, a acceptat să fie împrumutat la Al Ahli, care are şi opţiune pentru un transfer defnitiv. Acum, Alex Mitriţă ar vrea să revină în Liga 1.

Revine Alex Mitriţă în Liga 1? Postare interpretabilă pe Instagram

Alex Mitriţă nu se simte în apele sale în Arabia Saudită. Cifrele demonstrează acest lucru. Mitriţă a avut în acest sezon 3 apariţii pentru Al Ahli, toate în Liga Campionilor Asiei, dar niciodată n-a fost integralist.

În plus, cifrele sale la Al Ahli sunt printre cele mai slabe din carieră. Mijlocaşul de 26 de ani a avut în total 30 de apariţii pentru echipa din Arabia Saudită, însă a reuşit doar 4 goluri şi 5 assist-uri.

Prin comparaţie, Alex Mitriţă a adunat la New York City 49 de meciuri, 18 goluri şi 7 assist-uri. La Universitatea Craiova a avut 60 de apariţii, 29 de goluri şi 11 assist-uri.

Drept urmare, Alex Mitriţă şi-ar dori să revină în Liga 1 la echipa a cărei suporter este şi unde s-a simţit cel mai bine, Universitatea Craiova.

Ultima postare pe contul de Instagram al lui Alex Mitriţă le dă multe speranţilor fanilor echipei din Bănie. Mijlocaşul ofensiv a postat o poză cu lei, simbolul Universităţii Craiova.

Zilele trecute, Mihai Rotaru, care este şi naşul lui Alex Mitriţă, a recunoscut că îşi doreşte ca fotbalistul să revină la Universitatea Craiova. Tot atunci a explicat însă şi de ce acest transfer este dificil de realizat:

”E aproape imposibilă această mutare, pentru că acolo sunt mai multe probleme. E vorba despre clubul din Arabia Saudită, cu care Alex are contract.

Chiar dacă îşi reziliază, el trebuie să meargă la New York. Alex îşi doreşte, noi ne dorim, dar e greu, însă nu se ştie niciodată ce se întâmplă în viitor", a declarat Mihai Rotaru, la Ora Exactă în Sport, la Pro X.

Afla mai multe despre: alex mitrita 

viewscnt
Articole similare