Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj înfruntă pe Slavia Praga cu casa închisă. Meciul este transmis în direct, la Telekom Sport 1, marţi, 20 august, de la ora 22

CFR Cluj înfruntă pe Slavia Praga cu casa închisă. Meciul este transmis în direct, la Telekom Sport 1, marţi, 20 august, de la ora 22

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a vândut toate biletele pentru partida de marţi, 20 august, de la ora 22, contra cehilor de la Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor. Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" are o capacitate de 23.500 de locuri.

Peste 23.000 de oameni vor fi prezenţi la cel mai important meci din istoria celor de la CFR Cluj, din ultimii ani. Marţi, 20 august, de la ora 22, campioana României înfruntă campioana Cehiei, Slavia Praga, în prima manşă al ultimului tur înainte de grupele Ligii Campionilor. Parcursul excelent din campionat, completat de o campanie excelentă în Europa, a stârnit interesul suporterilor clujeni, dar şi a celor din împrejurimi. Dacă ar fi avut o arenă mai încăpătoare, CFR Cluj ar fi putut avea în spate aproximativ 30.000 de suporteri, care să-i împingă de la spate către grupele Ligii Campionilor.

Până în acest punct al competiţiei, CFR Cluj a trecut de campioana Kazahstanului, Astana (3-2 la general), a Israelului, Maccabi Tel Aviv (3-2) şi a Scoţiei, Celtic Glasgow (5-4). Din cele trei prezenţe în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost nevoită o singură dată să mai treacă tururi preliminare, în sezonul 2012/2013. Atunci, CFR Cluj trecea de Slovan Liberec (3-1) şi FC Basel (3-1).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare