Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, meci caritabil cu Karpaty Lviv! Campionii se alături campaniei ”Făuritorii de minuni” pentru a o spriji pe Alexandra

CFR Cluj, meci caritabil cu Karpaty Lviv! Campionii se alături campaniei ”Făuritorii de minuni” pentru a o spriji pe Alexandra

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României, va disputa un meci amical cu ucrainenii de la Karpaty, iar încasările de la această partidă caritabilă vor fi donate Alexandrei, un suflet care are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale pentru a putea auzi.

CFR Cluj se alătură campaniei „Făuritorii de minuni” pentru a o sprijini pe Alexandra, un copil minunat, care, din păcate, s-a născut cu o malformaţie rară: nu are urechi – nici canale auditive şi nici pavilioane. Pentru a putea auzi, Alexandra are nevoie de 4 operaţii extrem de complexe care se pot efectua doar în Statele Unite ale Americii şi costă în total 200.000 de euro.

Pentru a o ajuta pe micuţa Alexandra, Campionii de la CFR vor organiza un meci caritabil, sâmbătă, 7 septembrie, ora 18:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, împotriva echipei din Ucraina FC Karpaty Lviv, iar toate încasările pe bilete pentru acest meci vor fi donate Alexandrei.

Un bilet la acest meci va costa 5 lei şi va putea fi achiziţionat online, începând de mâine, de pe www.bilete.ro, iar sâmbătă de la casele de bilete de la Stadion.

Minunile nu se fac cu bani, minunile se fac cu oameni!

Cu toţii pe STADION!

Afla mai multe despre: cfr cluj,  

viewscnt
Articole similare