Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După Bordeianu, ardelenii dau o nouă lovitură pentru FCSB. Starul internaţional care a semnat

CFR Cluj s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După Bordeianu, ardelenii dau o nouă lovitură pentru FCSB. Starul internaţional care a semnatgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are planuri mari în actualul sezon al Ligii I şi speră să obţină cel de-al patrulea titlu consecutiv în fotbalul românesc. Astfel, oficialii ardelenilor s-au pus serios pe transferuri şi i-au întărit lotul lui Edward Iordănescu.

FCSB a cedat surprinzător, pe propriul teren, scor 0-1, cu Academica Clinceni, iar acum CFR Cluj are şansa de a reveni pe primul loc în Liga I. Cu o victorie în meciul de la FC Botoşani, de astăzi, campioana României ar avea un avans de două puncte faţă de roş-albaştri. Astfel, oficialii clujenilor îşi fac din nou planuri pentru titlu şi vor să-i întărească serios lotul lui Edward Iordănescu.

Gigi Becali a transferat serios în perioada de mercato din această iarnă, Radunovic, Haruţ şi Vukusic semnând cu FCSB, însă nici conducătorii CFR-ului nu stau degeaba. După ce l-au readus la echipă, sub formă de împrumut, pe Mihai Bordeianu, şefii campioanei României au bătut palma şi cu un mijlocaş ofensiv cu mare experienţă.

CFR Cluj s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După Bordeianu, ardelenii dau o nouă lovitură pentru FCSB. Starul internaţional care a semnat

Începând din această săptămână, conform gsp.ro, Edward Iordănescu îl va avea la antrenamente pe Runar Mar Sigurjónsson. Mijlocaşul de 30 de ani a evoluat pentru Astana în ultimele două sezoane, când a şi întâlnit-o pe CFR Cluj, în preliminariile Ligii Campionilor, iar acum a ajuns la un acord cu oficialii campioanei României.

Pe lângă duelul cu ardelenii din cupele europene, Runar Mar Sigurjónsson a evoluat şi împotriva naţionalei României, în toamna anului trecut, când reprezentativa Islandei i-a învins pe tricolori în barajul de calificare pentru Euro 2020. În plus, mijlocaşul ofensiv a participat alături de naţionala ţării sale şi la Campionatul European din 2016, unde Islanda a ajuns până în sferturile de finală.

Cu un titlu şi o Supercupă câştigate în Kazahstan, alături de Astana, Sigurjónsson a mai evoluat în carieră în Olanda, la Zwolle, în Islanda, la Valur, în Suedia, la Sundsvall, şi în Elveţia, la Grasshopper şi la St. Gallen.

  • 1 milion de euro este cota lui Runar Mar Sigurjónsson, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare