Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj s-a interesat de Sergiu Buş: „Edi Iordănescu îl place mult”. Becali nici nu a vrut să audă

CFR Cluj s-a interesat de Sergiu Buş: „Edi Iordănescu îl place mult”. Becali nici nu a vrut să audă

Superliga

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) nu a dat randamentul aşteptat la FCSB, dar tot a continuat să fie pe lista mai multor echipe din Liga I. CFR Cluj s-a interesat de atacant, însă un asemenea transfer nu a fost agreat de patronul Gigi Becali.

Bogdan Apostu, impresul lui Buş, a dezvăluit, azi, cum jucătorul său a fost dorit de rivala FCSB-ului, CFR.

Edi Iordănescu îl cunoaşte, îl place. Îl va aprecia mereu indiferent de echipa la care joacă. Va fi un jucător interesant pentru Edi în următorii 3-4 ani oricând. Însă ca să revin, oferte au fost, însă domnul Becali nu a dorit să-l dea împrumut. Am discutat cu dânsul şi mi-a zis să că nu vrea nimeni să-l dea afară de la FCSB, pur şi simplu e o ofertă bună pe care dacă ambele părţi o acceptă, transferul se face. Nu a vrut nimeni să renunţe la Sergiu. De mai bine de o lună de zile negociem acest transfer. E un transfer bun pentru toată lumea. FCSB e mulţumită pentru că Sergiu a venit gratis şi a plecat pe sumă de transfer. Salariul lui Sergiu e unul imens pentru România, chiar pentru Europa. Vorbim de peste 1 milion de euro în doi ani, plus bonusuri. A fost o ofertă tentantă. Sergiu a luat decizia potrivită. Merge la un club care a câştigat de două ori Liga Campionilor Asiei”, a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru gsp.ro.

BUŞ, SALARIU IMPRESIONAT ÎN COREEA DE SUD

Sergiu a prins un contract excelent în Asia, la Seongnam. A semnat pe două sezoane şi va avea un venit de 500.000 de euro pe an, la care se vor adăuga bonusuri. În acest moment, niciun fotbalist din Liga 1 nu are un contract de jumătate de milion de euro! Seongnam a terminat, sezonul trecut, pe locul 9 din 12 formaţii câte conţine prima ligă sud-coreeană.

Sergiu Buş a marcat două goluri în cele 11 jocuri oficiale de la FCSB, după ce la Gaz Metan Mediaş a avut un sezon impresionant în stagiunea 2019/2020.

  • 800.000 de euroeste cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare