Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj sabotează venirea lui Dan Petrescu la naţională! Anunţ dinspre conducerea ardelenilor: ”Nu poate pleca”

CFR Cluj sabotează venirea lui Dan Petrescu la naţională! Anunţ dinspre conducerea ardelenilor: ”Nu poate pleca”

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj a afirmat că Dan Petrescu nu poate pleca la echipa naţională, decât dacă cei de la FRF îi plătesc clauza de reziliere.

Dan Petrescu este favoritul să devină noul selecţioner al României, lucru ce ar trebui să se întâmple luni, în urma încheierii anului cu CFR Cluj.

Dacă plecarea sa părea sigură în ultimele zile, mai multe detalii au fost ignorate. De exemplu, ce avea să facă FRF în legătură cu clauza sa de reziliere.

Oficialii de la federaţie ar fi vrut să îl aducă pe gratis, însă preşedintele CFR-ului a dezvăluit că acest lucru este exclus.

Cristi Balaj a declarat că nu ştie ca Petrescu să vrea să părăsească formaţia şi că şi dacă ar dori, nu ar putea pleca fără să i fie plătită clauza, pentru că s-ar putea interpreta o prietenie între CFR şi FRF.

CFR Cluj sabotează venirea lui Dan Petrescu la naţională

Atât timp că există o clauză, noi nu ne putem opune, în cazul în care este achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic.

S-a discutat în cadrul clubului, între acţionari, iar Dan Petrescu este dorit în continuare.  Dorim să dezvoltăm proiectul început, iar Dan Petrescu nu poate pleca fără clauză.

Decizia noastră e logică. Să facem un exerciţiu de imaginaţie. Ce s-ar întâmpla dacă CFR ar renunţa la acea clauză şi ar exista o greşeală de arbitraj în favoarea noastră?

Imaginaţi-vă ce discuţii ar apărea la prima greşeală de arbitraj. Prin această decizie protejăm clubul şi federaţia.

Renunţarea la clauză ar însemna să încălcăm nişte principii foarte clare. Dacă am fi de acord să plece, am expune clubul şi federaţia. E normal ca FRF să-l dorească.

Dan Petrescu e un antrenor bun, dar şi un om de cuvânt. Eu am început acest proiect după discuţiile cu Dan. În ultima discuţie cu Dan, mi-a spus că vrea să rămână la CFR.

A fost înainte de negocierea cu FRF. Dar, din moment ce nu a venit cu alte precizări, consider că nu s-a schimbat nimic ”, a spus Cristi Balaj la Pro X.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare