Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj vinde un jucător pe care l-a cumpărat în această vară şi dă lovitura. Cluburile s-au înţeles deja, fotbalistul va semna pe trei ani

CFR Cluj vinde un jucător pe care l-a cumpărat în această vară şi dă lovitura. Cluburile s-au înţeles deja, fotbalistul va semna pe trei ani

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj vinde un jucător important. Kevin Boli (29 de ani) va semna pe trei ani cu Samsunspor, echipă din liga a doua din Turcia, anunţă presa turcă. CFR-ul şi Samsunspor au bătut palma pentru transferul fundaşului central care a cucerit trei titluri de campion alături de formaţia din Gruia.

CFR Cluj îl vinde pe Kevin Boli la Samsunspor! Au bătut palma cu turcii

După ce i-a pierdut pe Cristi Manea, George Ţucudean, Jesus Fernandez sau Giedrius Arlauskis, care şi-au terminat contractele cu CFR Cluj şi au plecat din Gruia, campioana României e la un pas să mai piardă un fotbalist important. Kevin Boli va semna pe trei ani cu Samsunspor, echipă din liga a doua din Turcia, anunţă presa din "Ţara Semilunei", care notează faptul că fundaşul central va semna pe trei ani.

Boli va merge peste câteva zile în Turcia pentru a semna contractul cu Samsunspor, scrie sursa citată, care anunţă un "final fericit pentru transferul lui Kevin Boli".

Vestea că Boli va pleca nu este una deloc bună pentru Dan Petrescu, care abia primise întăriri în zona de atac, dar a mai cerut câţiva jucători. CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb din drumul către grupele Ligii Campionilor şi datorită unei prestaţii slabe ale lui Kevin Boli, care a greşit la golurile croaţilor şi a ratat un penalty decisiv la loviturile de departajare.

Cel mai probabil, Kevin Boli era cu gândul la transferul la Samsunspor. Fundaşul a forţat cât de mult putut plecarea din Gruia şi, se pare, a obţinut-o în cele din urmă. Boli va semna cu Samsunspor şi urmează să evolueze în liga a doua din Turcia. Samsunspor l-a vrut şi pe Denis Alibec (29 de ani) de la Astra, pentru care era gata să plătească un milion de euro.

CFR Cluj îl vinde pe Kevin Boli la Samsunspor! Campioana face din nou profit cu Boli

Cumpărat de la FC Viitorul în 2017, Kevin Boli a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai campioanei României din ultimii ani. Fundaşul central a adus în conturile CFR-ului un profit de peste două milioane de euro, în 2018, când a fost vândut la Guizhou Hengfeng, echipă la care era antrenor Dan Petrescu în anul respectiv. CFR a plătit 450.000 de euro celor de la Viitorul pentru a-l avea.

Kevin Boli nu s-a adaptat în China şi nu a dat randamentul scontat, iar CFR Cluj l-a împrumutat de la chinezi în iarna lui 2019. Apărătorul central a fost cumpărat definitiv de campioana CFR în această vară, cu 300.000 de euro, dar se pare că va pleca din nou şi trupa din Gruia va obţine din nou bani în schimbul său. Kevin Boli mai are contract cu CFR Cluj până în 2023.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 3 - trei trofee a câştigat Boli în tricoul CFR-ului, toate trei titluri ce campion, consecutive
  • 2023 este anul în care expiră actualul contract dintre cele două părţi, Kevin Boli şi CFR Cluj

Afla mai multe despre: kevin boli transferkevin boli transfer samsunsporkevin boli samsunsporkevin boli dan petrescukevin boli cfr cluj 

viewscnt
Articole similare