Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR confirmă primul transfer din 2022! Un fost golgheter din Liga 1 vine pe bani mulţi în Gruia: ”Da, l-am luat”

CFR confirmă primul transfer din 2022! Un fost golgheter din Liga 1 vine pe bani mulţi în Gruia: ”Da, l-am luat”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a confirmat venirea unui nou atacant, care a mai trecut prin Liga 1.

CFR Cluj a început sezonul cu vise de a prinde Liga Campionilor şi speranţe de a se califica măcar în Europa League, însă de abia a prins grupele Conference League.

Nici din grupele celei a treia competiţie a UEFA nu au reuşit să se califice ardelenii, care au avut mari probleme în faţa porţii, dând doar patru goluri în cele şase partide disputate.

Denis Alibec a fost marea achiziţioe şi speranţă din atacul CFR-ului, dar internaţionalul român s-a întors cu coada între picioare înapoi în Turcia după ce a dezamăgit la Cluj.

Sergiu Buş a revenit în Gruia, atât pentru a îi oferi încă o opţiune ofensivă lui Petrescu, cât şi pentru a ajuta cu criteriile de înregistrare pe care trebuie să le îndeplinească clubul.

Totuşi, atacantul de 29 de ani nu pare a fi golgheterul dorit de clujeni, iar Neluţu Varga a mai asigurat un transfer, la cererea lui Dan Petrescu.

CFR confirmă primul transfer din 2022

Marko Dugandzic, un atacant croat de 27 de ani, va ajunge în Gruia după ce patronul celor de la CFR a rezolvat mutarea.

Chiar Neluţu Varga a fost cel ce a anunţat transferul, care, conform playsport.ro, îi va costa pe clujeni 400.000 de euro şi încă 20.000 lunar salariul.

Da, l-am luat pe Dugandzic. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorinţele spre a-şi forma o echipă competitivă pentru Europa”, a declarat Neluţu Varga pentru sursa citată.

Fostul internaţional croat de tineret a mai jucat în Liga 1 în perioada ianuarie - octombrie 2020, la FC Botoşani.

Sub comanda lui Marius Croitoru, Marko Dugandzic a impresionat şi a reuşit să puncteze de 11 ori, oferind şi două pase decisive, în 20 de meciuri.

Forma bună i-a asigurat o revenire la clubul la care s-a dezvoltat, în ţara natală, Osijek, transfer ce le-a adus şi celor de la Botoşani 150.000 de euro, fiind apoi adus în Rusia, de Sochi, pentru jumătate de milion de euro.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare