Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, lovitură grea pentru rivala CFR! Un fotbalist al campioanei, negocieri cu roş-albaştri

FCSB, lovitură grea pentru rivala CFR! Un fotbalist al campioanei, negocieri cu roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB îi poate da o lovitură importantă rivalei CFR Cluj, pe piaţa transferurilor. Fundaşul Mike Cestor (29 de ani) e ultimele şase luni de contract şi roş-albaştri au intrat pe fir pentru a-l lua din Gruia, francezul fiind nemulţumit de oferta primită din partea oficialilor campioanei României.

FCSB, lovitură grea pentru rivala CFR! Un fotbalist al campioanei, negocieri cu roş-albaştri

După ce a renunţat la Constantin Budescu şi urmează să renunţe la Paulo Vinicius, Gigi Becali vrea să-i impace pe fanii supăraţi cu un transfer de la rivala CFR Cluj. ProSport susţine că FCSB e în negocieri Mike Cestor, fundaşul campioanei României, aflat în ultimele şase luni de contract.

Sursa citată scrie că Cestor e nemulţumit de oferta primită din partea echipei din Gruia şi e tentat să plece la FCSB, cu care discută deja. Dan Petrescu îl vrea pe Cestor în continuare la club, dar CFR i-a propus diminuarea salariului, însă fundaşul francez nici nu vrea să audă despre aşa ceva.

Mike Cestor câştigă în acest moment 14.000 de euro pe lună, iar noua ofertă este cifrată undeva la doar 10.000 de euro lunar, susţine ProSport.

Budescu a plecat, urmează Vinicius!

Constantin Budescu a plecat de la FCSB şi, în mod surprinzător având în vedere performanţele, Paulo Vinicius sunt şi ei pe făraş. Cel mai probabil, din cauza vârstei şi a salariului a fost trecut pe lista indezirabililor şi Vinicius.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat că are informaţii că Paulo Vinicius va pleca şi el de la FCSB în această iarnă. "Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacţia peluzei! Noi eram deja în protest faţă de el, dar acum lucrurile se înrăutăţesc. Îmi este teamă, pentru că am informaţii în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keşeru şi pe Paulo Vinicius.

De Keşeru a mai zis şi el că e nemulţumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Şi-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

O să vorbesc zilele acestea şi cu ceilalţi lideri din galerie şi vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranţă va exista şi un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacţia pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!", a declarat Mustaţă pentru ProSport.

Paulo Vinicius a marcat de două ori în 16 meciuri jucate în Liga 1 pentru FCSB, cu 1.440 de minute strânse pe teren.

Afla mai multe despre: mike cestorfcsbcfr clujnegocierigigi becali 

viewscnt
Articole similare