Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar intenţionează Adrian Mititelu să vândă FC U Craiova? ”Ar fi păcat”

Chiar intenţionează Adrian Mititelu să vândă FC U Craiova? ”Ar fi păcat”

FC U Craiova

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Academica Clinceni, Eugen Trică a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mititelu să vândă FC U Craiova.

FC U Craiova a revenit în Liga 1 la finalul ultimului sezon, însă prima stagiune după promovare nu a decurs conform planului.

Şefii clubului oltean au investit mulţi bani în transferuri, aducând o multitudine de fotbalişti străini, însă rezultatele nu au fost cele dorite.

Dacă înaintea sezonului cei de la FC U visau la play-off, acum oltenii visează să nu retrogradeze. Deja la al treilea antrenor din această stagiune, echipa nu merge deloc bine.

Eugen Trică a revenit pentru un al patrulea mandat pe bancă, după ce a obţinuit promovări consecutive, în 2020 şi 2021, înainte de a fi înlăturat de club.

Rămas fără opţiuni după plecările lui Mutu şi Stoican, Mititelu l-a adus înapoi la club pe Trică, însă tehnicianul a reuşit să scoată doar două puncte din primele trei meciuri.

Fanii sunt revoltaţi şi îşi varsă frustrările pe conducerea clubului, iar Adrian Mititelu jr. şi tatăl său s-au săturat să fie înjuraţi de suporterii olteni.

Chiar intenţionează Adrian Mititelu să vândă FC U Craiova?

În urma înfrângerii cu Voluntari, de dumninică, fiul patronului de la FC U a afirmat că el şi tatăl său plănuiesc să vândă echipa, din pricina divergenţelor cu fanii.

Eugen Trică nu crede însă spusele acestuia şi afirmă că probabil Mititelu jr. doar a aruncat nişte vorbe ”la supărare”, amintind cât de mult iubeşte tatăl său echipa pe care o patronează din 2005.

Probabil s-au aruncat nişte vorbe la supărare, dar până la urmă jucătorii sunt artizanii, trebuie să intre pe teren şi să câştige meciurile şi se va linişti toată treaba.

Nu cred (n.r. că familia Mititelu va vinde clubul). Probabil au fost nişte vorbe aruncate la supărare, pentru că s-au investit foarte mulţi bani aici şi ar fi păcat.

Ştiţi cât iubeşte Craiova domnul Mititelu şi nu cred că se va ajunge la această decizie, exclus pentru mine”, a declarat Eugen Trică.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare