Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, susţinut de un fost coleg: ”Suntem oierii lui Becali. Toată strategia CSA-ului este să demonstreze că FCSB nu e Steaua”

Chipciu, susţinut de un fost coleg: ”Suntem oierii lui Becali. Toată strategia CSA-ului este să demonstreze că FCSB nu e Steaua”

Steaua

Comentarii

Alex Chipciu este susţinut de un fost coleg de la FCSB după iureşul făcut la finalul meciului Steaua - U Cluj 1-3, din Cupa României.

Încă un fost component al celor de la FCSB a avut cuvinte dure la adresa celor de la Steaua Bucureşti.

După ce Alex Chipciu i-a atacat pe ”militari” la finalul meciului din Cupa României, când a numit echipamentul Stelei unul ”fake”, a venit şi rândul lui Florin Gardoş.

Gardoş: ”Eu, Chipciu, toţi care am fost pro FCSB, noi suntem oierii lui Becali”

Fostul fundaş central al echipei naţionale îl susţine pe Alex Chipciu şi este de părere că echipa lui Daniel Opriţa nu are niciun viitor în contextul conflictului de imagine dintre CSA Steaua şi FCSB.

”Cred că foarte mulţi din cei care am jucat şi înainte şi după 2010, simţim acelaşi lucru ca şi Chipciu. Eu m-am ferit să fiu foarte radical pentru că sunt oamenii de la Peluza Sud care au tatuat stema pe ei şi ştiu cât de mult ţin la echipă.

Tu vii să bagi atâtea milioane într-o echipă fără nicio perspectivă. Fără drept de promovare. Dai foc la bani. Motivul pentru care nu reuşesc să atragă oameni în afară de Peluza Sud.

Părerea mea adevărată, m-am ferit să spun că FCSB e Steaua. Eu cred că povestea asta a ajuns la limită, mulţi au acest sentiment, eu încerc să nu îmi exprim frustrările. Am fost la FCSB – CFR, pe Ghencea, superb, atmosferă, tot.

Dar mă uitam în tribună, frumos în stânga peluza Nord cântau. În partea cealaltă, nu era nimeni, peluza Sud nu e. Crainicul nu poate să spună gol Steaua, spune gol roş-albaştrii. Nu mai e farmecul acela, nu mai e Steaua.

Şi FCSB are probleme pentru că nu are numele şi brand-ul, iar dincolo e o echipă care se îndreaptă spre nicăieri şi nu atrage pe nimeni şi nu are cum să atragă pe nimeni. Pare că e o bătaie de joc generală.

Toată strategia CSA-ului este bazată pe distrugere, să demonstreze că FCSB nu e Steaua. Ei nu pun accentul pe faptul că ei sunt Steaua. Eu, Chipciu, toţi care am fost pro FCSB, noi suntem oierii lui Becali”, a declarat Gardoş, conform Fanatik.

Florin Gardoş a jucat patru sezoane la FCSB, între 2010 şi 2014, an în care Gigi Becali l-a vândut în Premier League, la Southampton, cu suma de 6,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: steauacsa fcsbfcsbalex chipciuflorin gardos 

viewscnt
Articole similare