Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci transferuri anunţate de MM Stoica la FCSB, post cu post! "Aşa văd la prima strigare" | EXCLUSIV

Cinci transferuri anunţate de MM Stoica la FCSB, post cu post! "Aşa văd la prima strigare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat o campanie importantă de achiziţii, înaintea unui sezon european pentru liderul Superligii. Toate compartimentele ar urma să fie întărire, cu cel puţin cinci fotbalişti noi în lot.

Cum arată campania de transferuri pregătită de FCSB pentru grupele Champions League

FCSB şi-a majorat distanţa la 13 puncte faţă de locul secund ocupat de CFR Cluj, echipă care tocmai a fost învinsă în Gruia, scor 1-0, în etapa a patra a play-off-ului. Cu o mână pe trofeul Superligii, conducătorii de la FCSB au avantajul că pot pregăti în linişte campania de transferuri, care se anunţă a fi importantă. 

Finanţatorul Gigi Becali a spus o lista dorinţelor sale, iar la câteva zile distanţă MM Stoica a făcut analiza lotului cu care FCSB ar trebui să abordeze sezonul următor, în care se doreşte calificarea în grupele europene. 

Astfel, la FCSB pot veni între cinci şi opt fotbalişti pot fi transferaţi la FCSB, în funcţie de actuala situaţie a anumitor jucători din lot, dar şi în eventualitatea unor plecări. 

MM Stoica analizează posibilele transferuri la FCSB, post cu post

Portar: "Dacă va pleca Vlad în vară, vine alt portar. Da (n.r. - de rezervă)". 

Fundaş dreapta: "Lotul trebuie completat, dar nu masiv. E nevoie de o dublură la Creţu. Creţu va semna prelungirea cu certitudine, cred că a fost cel mai bun de pe teren (n.r. - cu CFR Cluj). Creţu rămâne, da, e o ştire. A făcut 35 de ani. O să facă lucruri şi la 45 de ani la ce viaţă are în el, nu e niciun fel de problemă. Dublură la Creţu, da, că Pantea vine mai târziu, în septembrie, octombrie. Ne mai trebuie un fundaş dreapta". 

Fundaşi centrali: "La fundaşi centrali stăm foarte bine, poate eventual să mai luăm un lateral care să poată să joace şi central".

Fundaş stânga: "Trebuie dublură la Risto (n.r. - Radunovic), clar. Mai are contract până în decembrie. Dacă pleacă, pleacă pe bani (n.r. - în vară), iar atunci avem nevoie de doi fundaşi stânga, dacă Panţîru nu va fi apt. Repet, dacă Risto nu e vândut în vară. Încă nu (n.r. - s-a discutat prelungirea contractului)".

Mijlocaşi: "Eventual trebuie încă un mijlocaş central, deşi Pandele poate fi o variantă, pentru că el creşte de la antrenament la antrenament. Ai Şut, Lixandru, Baba Alhassan, poate ar mai trebui unul cu experienţă că nu poţi avea doar 22 de jucători".

Atacanţi: Dacă Miculescu va fi confirmat pe poziţia de atacant, mai trebuie un atacant central. La momentul ăsta, Octavian Popescu, Musi, Radaslavescu sunt pe poziţia de atacant lateral stânga, îl ai pe Băluţă în partea dreaptă, ai Olaru număr 10. Cred eu că Băluţă ar putea fi alternativă la Olaru în poziţia aia şi cred că dă randament bun în poziţia aia. Pe lângă Luis Phelipe ar trebui să mai ai încă un atacant lateral dreapta. Cam aşa pot vedea eu la prima strigare. După mai pot pleca jucători, mai pot veni oferte pentru jucători".

Afla mai multe despre: mm stoicatransferuri fcsbcfr cluj fcsbfcsb titlu superliga 

viewscnt
Articole similare