Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este FC Lokomotiv Tbilisi, adversara celor de la CSU Craiova în turul 1 de calificare din Europa League

Cine este FC Lokomotiv Tbilisi, adversara celor de la CSU Craiova în turul 1 de calificare din Europa League

Fotbal

Comentarii

Luni, la Nyon, a avut loc tragerea la sorţi pentru turul 1 de calificare din Europa League, unde au fost prezente şi cele trei echipe româneşti din competiţie: CSU Craiova, FCSB şi FC Botoşani.

Meciurile se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul primei formaţii extrase, pe 27 august. Iată cele trei dueluri ale formaţiilor româneşti:

  • Ordabasy (Kazahstan) - FC Botoşani,
  • FCSB - Shirak (Armenia),
  • Lokomotiv Tbilisi (Georgia) - U Craiova

Universitatea Craiova a picat cu Lokomotiv Tbilisi, formaţie ce a ocupat locul 4 în ultima ediţie de campionat în Georgia. Cota de piaţă a întregului lot de la Tbilisi, conform Transfermarkt, este de 4.3 milioane de euro, sub cota deţinută de Alexandru Cicâldău, 5 milioane de euro.

Cel mai important jucător al formaţiei care va fi gazdă este Aleksandr Kobakhidze (33 de ani), aripă, cu 35 de meciuri în naţionala Georgiei şi cu formaţii în CV precum Dnipro, Goztepe sau Vorksla Poltava.

În acest început de sezon, Lokomotiv are un început dezastruos. Doar nouă puncte în opt etape şi un modest loc 6 (din 10). Golgeter este Irakli Sikharulidze, cu patru goluri.

În principiu, CSU Craiova este favorită în acest duel, însă nu trebuie omis faptul că între Stadionul "Mikheil Meskhi" din Tbilisi şi Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova sunt aproximativ 2000 de kilometri distanţă, iar zborul cu avionul va dura aproape opt ore. Se anunţă o deplasare lungă şi obositoare pentru formaţia lui Cristiano Bergodi. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare