Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, mesaj pentru coechipieri după eliminarea din Cupă: ”Nu contează că au doar un meci în picioare, îmbrăcăm tricoul CFR-ului”

Ciprian Deac, mesaj pentru coechipieri după eliminarea din Cupă: ”Nu contează că au doar un meci în picioare, îmbrăcăm tricoul CFR-ului”

CFR Cluj

Comentarii

CSU Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în „16”-imile Cupei României.

Ciprian Deac, jucătorul clujenilor, a vorbit despre înfrângerea suferită în deplasare, la Craiova.

”Ne-am dorit, am încercat să întoarcem până în ultimul minut, ne-am dorit, dar se pare că suntem mereu eliminaţi din primul tur.

Toate meciurile sunt grele pentru că atunci când joci împotriva campioane încerci să te autodepaşeşti şi să dai mai mult şi azi am simţim că adversarul îşi doreşte.

Eu îmi doream ca UTA să căştige pentru că după o înfrângere se vor motiva mai bine şi vor arata altă faţă. Eu cred că şi în seara asta s-a văzut că nu avem omogenitate. Au fost colegi de ai mei care au jucat pentru prima dată împreună.

Nu avem scuze, suntem toţi fotbalisti când îmbraci tricoul CFR-ului nu contează că ai jucat un meci, 20, 10, trebuie să dai 100% şi să ai spirit de învingator!

Eu prefer să câştig, nu mă interesează cum, când se trage linie vreau să fiu pe primul loc acesta este obiectivul clubului, obiectiv a fost şi cupa din păcate am ieşit repede. Ne mai rămâne Conference League şi campionatul, trebuie să ne concentrăm. E mereu presiune aici la Cluj pentru că se vrea mereu performanţă!”, a declarat Ciprian Deac, jucătorul clujenilor.

Afla mai multe despre: cfr clujciprian deaccupa romanieiuniversitatea craiovad 

viewscnt
Articole similare