Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, adevăr crunt? "Eram buni odată şi nu numai la fotbal". I-a trezit pe dinamovişti şi i-a luat apărarea lui Şovre

Ciprian Marica, adevăr crunt? "Eram buni odată şi nu numai la fotbal". I-a trezit pe dinamovişti şi i-a luat apărarea lui Şovre

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica a comentat unele dintre subiectele de actualitate din fotbal. Patronul Farului şi-a expus părerea despre echipa naţională, i-a luat apărarea lui Octavian Şovre şi a comentat Real Madrid - Barcelona, care are loc sâmbătă.

Ciprian Marica, aspru cu Dinamo 

"Nici în vise nu puteam să îmi imaginez că în minutul 20 o să fie 3-0. A fost un vis prost. Ceea ce se întâmplă acolo e de domniul fantasticului. Scuza cu banii nu mai este, jucătorii sunt plătiţi, însă ceea ce se întâmplă este de-a dreptul ruşinos. Pentru jucători în primul rând, că ei se fac de răs, să ai şansa să joci la o echipă atât de iubită cum este Dinamo şi să îţi baţi joc de această şansă pe care o ai. Nu ştiu câţi dintre ei se vor mai întâlni cu şansa de a juca la o echipă atât de importantă. 

Eram buni odată şi nu numai la fotbal, şi la alte sporturi, care îi făceau mândri pe români. Astăzi nu mai avem nimic cu care să ne mândrim. Nici la fotbal nu mai contăm absolut deloc", a declarat Ciprian Marica.  

"Real Madrid este într-o revenire de formă. Şi Barcelona nu are un joc rău"

Fostul atacant al naţionalei a comentat şi ultimele evenimente de pe plan internaţional. Marica i-a luat apărarea lui Octavian Şovre, cel care i-a cerut un autograf lui Haaland, în scop caritabil, şi a prefaţat Real Madrid - Barcelona, care are loc sâmbătă, de la 22:00, pe Telekom Sport 1. 

"Acest Şovre, mai ales că face şi un gest nobil, de caritate, n-a făcut altceva decât să ceară un autograf unui fotbalist de rang internaţional. Nu e nimic rău în asta, nu văd acum o apocalipsă", a transmis Marica. 

"E un meci al orgoliilor şi ambiţiilor la cel mai înalt nivel. Cu siguranţă veţi vedea fotbal total. Real Madrid este într-o revenire de formă. Şi Barcelona nu are un joc rău, începe să îi placă lui Messi din nou fotbalul. E un meci de 50-50, chiar dacă se joacă acasă la Real Madrid", a încheiat fostul fotbalist.   

Afla mai multe despre: ciprian maricaromaniareal madrid barcelona 

viewscnt
Articole similare