Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu va avea un coechipier cu nume. Noua echipă a portarului român a pus mâna pe un atacant din Ligue 1

Ciprian Tătăruşanu va avea un coechipier cu nume. Noua echipă a portarului român a pus mâna pe un atacant din Ligue 1

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (37 de ani) va avea un coleg cu nume la noua sa echipă, Abha Club, din Arabia Saudită, Toko Ekambi (30 de ani), de la Olympique Lyon.

Fotbalist de top lângă Ciprian Tătăruşanu. Noua echipă a portarului român a pus mâna pe un atacant din Ligue 1

Atacantul camerunez Karl Toko Ekambi va semna în zilele următoare un contract cu echipa saudită Abha Club, pentru care ar urma să joace şi Ciprian Tătăruşanu, a anunţat joi cotidianul francez L’Equipe.

Împrumutat sezonul trecut la Rennes, Karl Toko Ekambi a revenit la clubul de care este legat prin contract, Olympique Lyon.

Cum Laurent Blanc nu se bazează pe el la echipa lyoneză, Ekambi a încercat să rezilieze înţelegerea cu gruparea din Lyon, chiar dacă mai are un an de contract.

OL a refuzat însă această opţiune şi a găsit două cluburi interesate de atacantul internaţional camerunez, Fenerbahce Istanbul şi Abha Club, ambele oferind aceeaşi sumă de transfer – 1,7 milioane de euro. Ekambi a ales gruparea din Arabia Saudită.

Transferul lui Ekambi va permite astfel lui Olympique Lyon să poată transfera un nou atacant înainte ca perioada de transferuri să se închidă.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanutoko ekambiarabia saudita 

viewscnt
Articole similare