Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Club amator, oameni amatori". Reacţie dură dinspre familia fotbalistului "mazilit" de Gigi Becali la FCSB: "Nu mă aşteptam"

"Club amator, oameni amatori". Reacţie dură dinspre familia fotbalistului "mazilit" de Gigi Becali la FCSB: "Nu mă aşteptam"

FCSB

Comentarii

Există resentimente dinspre familia unuia dintre fotbaliştii de care Gigi Becali s-a debasarat în această iarnă. Fotbalistul a jucat doar 311 minute în acest sezon, iar explicaţii au fost oferite.

Izbucnire dinspre familia fotbalistului care a eşuat la FCSB în acest sezon: "Este strategia unui club amator"

Seful departamentului de scouting de la Poli Timişoara, Iosif Rotariu, a vorbit pe larg despre cum nepotul său, Dorin Rotariu, a avut o perioadă nefastă la FCSB. Fostul internaţional român nu s-a ferit de cuvinte şi a spus, printre altele, că actualul lider din Superliga s-a comportat precum un club amator. 

La începutul acestei luni, Dorin Rotariu a reziliat contractul cu FCSB, iar unchiul său a intervenit în preajma momentului. 

"Aici este strategia unul club de fotbal amator, zic eu, din România. Dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat pe la Parma, ci a stat, au avut răbdare. 

Dorin s-a dus într-un moment în care n-a avut jocuri în picioare, n-a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, cu noi, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu partenerii de antrenament care au un anumit ritm de joc şi alta e să joci în Liga 1. 

La FCSB, toţi jucătorii cer mingea la picior, nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere mingea în profunzime, iar la FCSB el mereu cerea mingea în spate. Domnul Becali zicea că se ascunde de minge. Nu! El pleca în spatele liniei de fund. Cei din linia e mijloc căutau doar pasele scurte, făcea dus într-un sprint, venea înapoi, iar fizic se pierdeau multe lucruri. Iar echipa atunci a avut 4-5 etape dezatruoase, iar cu Petrolul el a fost cel mai bun cât a jucat", a declarat Iosif Rotariu pentru "Podcast Alb-Violet"

Iosif Rotariu: "Integrarea lui Dorin a fost făcută de nişte oameni amatori"

Mircea Rednic i-a pus o condiţie lui Dorin Rotariu pentru a-l aduce la UTA, după ce fostul dinamovist ar fi fost neglijat la FCSB, conform părerii lui Iosif Rotariu. 

"N-a căutat să-l integreze, integrarea lui trebuia făcută treptat. Să-l testeze fizic să vadă la ce parametri se află, că acum sunt tot felul de metode. El are calitate. Unde s-a dus a jucat, a stat şase ani afară. Trebuie să ştii cum să integrezi un fotbalist în echipă. 

Nu mă aşteptam să nu-l încadreze şi să nu-i dea timp. S-a vorbit ceva acolo, când am fost, şi s-a întâmplat altceva. Integrarea în echipă nu a fost făcută bune, chiar deloc... Făcută de nişte oameni amatori. Mi-e greu să mai vorbesc cu cineva de la FCSB, după toate declaraţiile. Nu mă aşteptam ca în 2024 să nu integrezi un fotbalist în echipă pe baza parametrilor fizici", a mai spus Iosif Rotariu pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: iosif rotariudorin rotariugigi becaligigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare